reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

kajunia nie moge fotek twoich otworzyc w galerji brzuszkow :-(....
moze to dlatego ze mam za slabe lacze.....

larvunia one otwierają się powoli :zawstydzona/y: jak znajdę trochę więcej czasu to wkleję je już normalnie :tak: zdjęcia robiłam 30 min przed wizytą u gina więc na szybkiego wklejałam tylko linki bo nie miałam czasu na zmiejszanie :zawstydzona/y:

a o wątek zamknięty ... na poprzedniej stronie wkleiłam link ;-)

reklama
Co Wy tak zarloki o jedzeniu;-):-D??
Przyznam szczerze, ze ja tez coraz czesciej przy lodowce stoje;)

bira
odnosnie tego Quinny to ja mowilam o moim modelu Freestyle, sklada sie srednio...przypuszczam , ze Speedy lepiej , ale moze sprawdz.My mamy kombi i caly bagaznik zawalony, na upartego mozna kola zdjac i rozlozyc na czesci pierwsze. Ale cala reszta jest bez zarzutu jak dla mnie.

anineczka nawet nie mam co poczytac!! no wiesz co, tak sie obijac!?!?! :wściekła/y:
Olalas swoj blog :-p:-p:-p
ZARTOWALAM..... :-D

Hej Dziewczyny:-)
Nie wyobrażam sobie co nas czeka w lipcu, sierpniu jak tu taki upał w maju:cool2::szok:

Muszę Wam sie czyms pochwalić:tak:Wczoraj wieczorem dostałam pare kopniaczków od mojego Maleństwa,ale to już nie były jakies tam motylki:-D Wydawało mi sie to niemożliwe bo przeciez to dopiero 16 tydz. Dzisiaj byłam u gin. no i mówie jej o tym. ona przyłożyła tą taką słuchaweczkę do mojego brzuszka, znalazła dzieciaczka, wyczuła serducho i w tym momencie dostała kopniaka w słuchawkę!:-D i zdziwiła sie. To na pewno będzie facet, bo jak już teraz tak rozrabia i szaleje. szok:-D

jagoda zazdroszcze.... :-)
Ja juz sie doczekac nie moge kopniakow! Czekam i czekam..... dzis wogole motylkow nawet nie czulam. Od poniedzialku 15 tydzien mi leci.
Czuje za to, ze tyje... z dnia na dzien bardziej. Mezus mowi, ze brzusio mi rosnie w oczach :eek::happy:

Mnie gin. ostrzegała zeby nie przesadzać z jedzeniem i ograniczyć słodycze, bo nie za zdrowo jest przytyc. Ale jak tu ograniczać jak teraz tak się chce:-D Mi wczoraj zaczęły sie te kopniaczki i dzisiaj też były:-) a nie mogłam sie juz ich doczekać. Lavruniu jeszcze troszke i beda:tak:

reklama
wlasnie... tyle pysznosci wokolo i jak tu nie jesc.,,,

Kupilam sobie 4 lody bajki, bo codziennie jem jednego, uwielbiam lody teraz w ciazy :-D Jedyna rzecz ze slodyczy po ktorych mnie nie mdli:happy: No i wlasnie zjadlam przedchwila 4tego :zawstydzona/y:... mial byc jeden na kazdy dzien :zawstydzona/y:.

Do góry