reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

kurde ale mnie dziś cały dzionek męczy brzuszek mam taki strasznie twardziutki że jejku....leżę od rana prawie...ale obiadek musze zrobić i skoczyć po wyniki jeszcze...:-( kurde:-(
Women a Eryczek to śłiczniutkie imie:-)
Krecik Kathhe ma racjie to może być spowodowane pogodą nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w ciągu dnia potrafi się z pienego słoneczka zrobić deszczowe niebo itp...masakra poporostu...

reklama
Pati własnie dziś 2 razy sie nacięłam bo wchodziłam na główną stronę i poprostu z pamieci klikałam tam gdzie byłyśmy zawsze i 2 razy weszłąm na styczniówki:-)hehhee

czesc :-)

ide nadrabiac co nastukalyscie

a co do spiecia damsko-meskiego to dzisiaj rano mnie przeprosil
choc i tak do konca nie rozumie jak moglam sie wkurzyc :sorry2:
no i przed wyjsciem do pracy zjadl kawalek torta
ciekawe czy to dlatego ze zale swoje wylalam o tego torta :-D

oj faceci faceci

Pati własnie dziś 2 razy sie nacięłam bo wchodziłam na główną stronę i poprostu z pamieci klikałam tam gdzie byłyśmy zawsze i 2 razy weszłąm na styczniówki:-)hehhee

hahahaa ja zrobilam tak samo :-D
a jeszcze wczoraj myslalam czemu nie ''posprzatali'' wyrodzonych miesiecy :-D

ale fajowo
już niebawem będziemy nasze małe skarby tuliły:rofl2:
nie mogę się doczekać:rofl2:

a mnie sciska jak sobie pomysle jak malo czasu zostalo do konca bo...ja nic nie mam dla dzidzi :szok:

no lozeczko mam ale Mili w nim spi ... malutkiej chcemy kupic juz normalne lozko
no i mam jeszcze buciki Adidasa kupione tu prawie za darmoszke

ciuszkow nie mam,bo wszystko dla Mili mialam od przyjaciolki i szwagierki,a co mam to w PL zostalo :crazy:
takze jak sobie pomysle ze dobijam do mety a tu nic nie mam to mnie sciska w zoladku :sick:

a jeszcze jedno straszna tragedia wydarzyła się mojemu znajomemu:-( w życiu nie przypuszczałam ze coś takiego może się wydarzyć:-:)-( tutaj artykuł z Gazety Krakowskiej......;-( aż strasz przechodzi jak się to czyta:-(

Lodówka zabiła dziecko

To jest bez wątpienia największa z tragedii ostatnich lat w Krynicy Zdroju. Zwykła domowa lodówka stała się zabójcą 10–miesięcznego dziecka. Do tragedii doszło w domu przy ulicy Kraszewskiego w centrum uzdrowiska około godz. 10.30. Będąca pod opieką swej mamy 10–miesięczna dziewczynka dotknęła stojącej w pomieszczeniu lodówki. Dziecko zostało porażone prądem.

Z nieprzytomnym maleństwem matka natychmiast pojechała do szpitala, gdzie stan dziecka oceniono jako agonalny i podjęto reanimację. Wysiłki medyków nie doprowadziły jednak do przywrócenia życia maleńkiej dziewczynki.

:szok::szok::szok::-:)-:)-:)-(
straszne rzeczy........ wspolczuje rodzicom z calego serca :-:)-(
[']['][']['][']['][']['][']

jak czlowiek takie rzeczy czyta to wszystkie inne klopoty wydaja sie bzdurami........

hej dziewuszki!
Dziasiaj mialam powera i posprzatalam troche chalupke;-) Ciekawe czy nie odbije sie to wieczorem:baffled: Maz mnie zabije jak zobaczy ile zrobilam, bo lekarka kazala mnie pilnowac;-) nie moglam patrzec juz na ten syf:no:

Lilka
nie martw sie ;-) Ty masz chociaz ciuszki po Milence;-) Ja tez mam po malej , ale potrzebuje teraz podwojna dawke;-) Jeszcze tez w zasadzie nic nie kupilismy, wozek tez jeszcze w sklepie stoi;-) Nie mam nosidelka dla drugiego szkraba ani lozeczka. Nie martw sie zdazymy;-)

reklama
heeeej
ale mnie maly dzis wypycha..... Ciagle czuje jego "cos" pod reka... co pmiziam go schowa sie a zaraz z nwou wystawia. Nie wiem co to ale napewno nie raczka bo to cos duzego okroaglego :p moze pupa?? :-)

Do góry