reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
pati to jeszcze ja ;-) WSZYSTKIEGO CZEGO ZAPRAGNIESZ BY sIe SPeLNILO :-D

...a mi dzien mija nie wiem w sumie na czym. Troche po miescie pokrecilam sie, troche w domu. Ok 18.00 mamy jechac do znajomych na kawe, maja tam fajny duuuuuuzy basen na podworku. Moze sie troche pochlupie z tym duzym brzuszkiem, bo jeszcze nie moczylam flaczkow na powietrzu :-) Jesli pogoda sie nie popsuje......
milego popoludnia kochane!

a ja wlasnie sie obudzilam z popoludniowej drzemki:blink: spuchly mi duze palce w obydwu nogach, smiesznie to wyglada:-p macie jakies rady na puchnace stopy??

reklama
czesc kobitki

dopiero teraz weszlam na kompika bo przez wczorajsze moje nic nie robienie chata sie tak zapuscila ze dzisiaj ino sprzatam
no i obiad robie bo Karol sie zalamie jak nastepny dzien nic nie bedzie :-D

Pati 100 lat 100 lat!!!!!!!!!!!!!! wszystkiego naj naj naj
szybkiego porodu,zdrowego bobaska duzo zdrowka i $$$$$ :-D

Kajuniu milo Cie widziec na pokladzie spowrotem :-)
a chlopaki to masz dorodne jak nie wiem :-):tak:
to super!!

Milena siedzi obok mnie i zwala kredki na ziemie zamiast rysowac :-p:rofl2: no ale musialam wejsc na chwilke chociaz ;-)

Do góry