Lilka
Fanka BB :)
helo helo
co to za humorki??
no u mnie tez nastroj taki wisielczy ale tylko wzgledem malzonka ktory wczoraj mnie zdenerwowal
zaplanowalam wieczor we dwoje.....no i skonczylo sie na tym ze spedzilam go przed tv a on przed kompem klikal ze znajomymi
jestem w tej ciazy malo wyrozumiala i juz ma facet przechlapane

Women postaraj sie wyciszyc......wiem ze to trudne szczegolnie w twojej sytuacji ale postaraj sie....oszczedzaj nerwy
buzka dla ciebie
Larvunia widze ze cie nosi :-) ja mam takie bole ze wogole nie ma mi sie na chodzenie ani spacerowanie
wychodze z domu jak musze :sick: przekichane
Sabina co sie dzieje??
witam nowe (jak dla mnie) mamuski Madike i Jolie :-):-) czesc dziewczyny :-)
polozylam spac Milenke na chwileczke bo juz zakrecona chodzila i do wieczora by mi nie dotrwala :-)
a wogole to przed chwila przyjechali do mnie goscie z PL
no do chlopaka co na dole wynajmuje pokoj,no ale szok dla mnie
co za palant!! mogl powiedziec ze sie kogos spodziewa!! o maly wlos a bym ludziom drzwi nie otworzyla .... a jechali od wczoraj tutaj
maja coreczke 4-letnią to juz Mili sie z nia wybawi :-) bo mi Milenki szkoda ze nie ma kontaktu z dziecmi...
co to za humorki??
no u mnie tez nastroj taki wisielczy ale tylko wzgledem malzonka ktory wczoraj mnie zdenerwowal

zaplanowalam wieczor we dwoje.....no i skonczylo sie na tym ze spedzilam go przed tv a on przed kompem klikal ze znajomymi
jestem w tej ciazy malo wyrozumiala i juz ma facet przechlapane

Women postaraj sie wyciszyc......wiem ze to trudne szczegolnie w twojej sytuacji ale postaraj sie....oszczedzaj nerwy
buzka dla ciebie
Larvunia widze ze cie nosi :-) ja mam takie bole ze wogole nie ma mi sie na chodzenie ani spacerowanie
wychodze z domu jak musze :sick: przekichane
Sabina co sie dzieje??
witam nowe (jak dla mnie) mamuski Madike i Jolie :-):-) czesc dziewczyny :-)
polozylam spac Milenke na chwileczke bo juz zakrecona chodzila i do wieczora by mi nie dotrwala :-)
a wogole to przed chwila przyjechali do mnie goscie z PL
no do chlopaka co na dole wynajmuje pokoj,no ale szok dla mnie
co za palant!! mogl powiedziec ze sie kogos spodziewa!! o maly wlos a bym ludziom drzwi nie otworzyla .... a jechali od wczoraj tutaj

maja coreczke 4-letnią to juz Mili sie z nia wybawi :-) bo mi Milenki szkoda ze nie ma kontaktu z dziecmi...

Wypiłam smecte i jest mi lepiej...
.Raz w tygodniu pozwalam sobie na takie swinskie zarcie bo je uwielbiam
mniam mniam.