jolie
Tymkowa mama
Ruudda witaj.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lilka paaaaa, do juterka. Nie choruj nam tylko!!!
Lilka..nie daj się choróbskom żadnym
zdróweczka Ci zyczę;-)
lilka jak tam sie dzis czujesz?chorobsko mija?
Lilka jak się czujesz?
Cześć wszystkie przyszłe listopadowe mamy. Jestem nowiutkim nabytkiem na forum, ale moje dzidzi też urodzi sie w listopadzie:-). Niestety od jakiegoś czasu jestem w jakimś okropnym dole i mam nadzieje, że u was znajde trochę zrozumienia. :-(
Przesyłam wszystkim buziaki...
Lilka jak zdrówko?

kochane dziekuje za troske
niestety czuje sie gorzej niz wczoraj :-(
mam ochote poł szczeki sobie wyrwac tak mnie zeby bolą i dziasła :-(
głowa...zatoki jak nic!!
duzo nosem mi wyłazi ale widze ze nic na lepsze nie idzie
gardło boli

To moja waga z ostatniego dnia przed porodem w pierwszej ciazy a teraz?Jeszcze daleko!Smialismy sie z ginem,jak zwykle bo mial"trudnosci"z pomiarami.Akurat prowadzily "wojne"miedzy soba.Hihihi.Po niedzieli jade do szpitala na dokladne badania.Wszystko jest ok i gin byl bardzo zadowolony z naszego stanu a ja tym bardziej.To chyba na tyle.Musze uciekac!
:-)

:-)
)
. Nie zdazylam przysiasc... zemdlalam w tesco. Zaprowadzono mn ie na zaplecze, z 20 min posiedzialam... i poszlam z nowu na zakupy, ale juz wolniej. Rece nadal mi sie trzesly i dzwine uczucie na szyi zostalo. Zrobilam lekkie zakupy, przysiadlam pod tescem, zjadlam batonika i pojechalam do domu. Sluchajcie wydaje mi sie ze to z glodu, bo sniadanie jadlam o 9.00 no a obiadek jak wrocilam ok.16,00 a miedzyczasie nic nie przegryzlam... choc podjadam zawsze jakis jagurcik czy owoc. Teraz czuje sie jak swierzo narodzona
Nic mi nie dolega. Mialyscie kiedys cos takiego?? Przerazilam sie.... bo ja nigdy nie mdleje.....