reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Sabina dla dziewczynki mam Marta lub Hania (Mili miała m.in. byc Hanią ) :-)

a moze zalozymy sobie watek o imionach???
tyle razy chcialam zalozyc ale widzialam ze macie juz powybierane imiona w wiekszosci to nie chcialam ''zasmiecac''

nadrabiam was od tyłu
narazie robie same rezerwacje :-)
juz mam hotel załatwiony,gina i fryzjera :-):-p:-):-)
nie moge sie tylko dodzwonic do szpitala w Poznaniu gdzie robia usg 3d.....buuuuu...od wczoraj probuje i nic :-(

Lilka, jeszcze się z Tobą nie przywitałam po powrocie :-)- życzę duuuuużo cierpliwości w załatwianiu wszystkich spraw.

czesc Malinois :-)
dziekuje ;-) przyda sie :tak:

dziewczyny mam newsy od women..
synuś zdrowiutki
ma 6 cm stópkę:tak::-)
jest odpowiednio duży do wieku ciąży
Monia pożniej sama wszystko napisze
ale teraz musiała po towar do kebebów jechać:-):-):-)

że się babek z wózkami na ulicy pytam jak ma dziecko na imię:happy2::rofl2::no::-p:zawstydzona/y::sorry2:

oooo kolezanka ma kebaby??? a gdzie??? moze z Warszawy na ktorej bede trolic 8 godzin ??? :rofl2:

a to z pytaniem sie o imie dziecka jest the best Pati :-D:-D

dodzwoniłam sie!!!!
jestem umowiona na USG 3D :-D:-D:-D:-D:-D

ale qr..a ile kasy :szok::szok::szok::szok::szok:
za 40 minut z nagraniem 230zł :szok::szok:
to ja z Milena jak byłam to kosztowało max. 150zł
ale poszło w gore :szok::szok::szok::szok:

jestem zapisana ale co Karol na to powie??

Smiejecie sie dziewczyny a my w niedziele z mezem po cmetarzu chodzilismy;-), bo byla rocznica smierci tesciowej, no i sobie imione przegladalismy;-) Ale nic nam ciekawego nie wpadlo w oko:-D
Co do imienia Bruno- to super !!!:-D:-D:-D Bo tak ma moj maz ;-) jest cudowny! A samo imie tlumaczy sie jako niedzwiedz, wiec tez fajnie;-)
Beniamin tez fajne, a oznacza najmlodszego z synow (chyba).
Moj maz upiera sie przy imieniu Kaj , Kajetan , Kai - ktores z tych. Ja myslalam o Gustavie- ale gdzie nie czytam to pijak i hazardzista:baffled:

WItam!
O przewracaniu sie w nocy to nawet nie bede sie wypowiadac.Czasami marzy mi sie polozyc do lozeczka i obudzic sie dopiero rano.
Z jednej strony chcialabym zeby juz maluchy byly na swiecie a z drugiej...to ostatnie"chwile"blogiego spokoju...tak zle a tak niedobrze hihihi.Kobieta w ciazy!

Co do imion to u nas narazie kiepsko z pomyslami ale z pieroworodna tez tak bylo.Dopiero na krotko przed rozwiazaniem wzielismy sie za wybieranie i na poczatku byla KATHARINA(taki ma wypis ze szpitala)ale zaczelo nam sie kojarzyc z KATARYNKA i zostala KATRIN.
A teraz?Jeszcze niemamy pomyslu.

Ja jutro jade do szpitala na dokladniejsze badania.Zobaczymy czy w miedzy czasie nic ktorejs malej nie wyroslo;-)
Ladina
jestem w podobnej sytuacji jak Ty i tez bede sie"bronic"przed przedwczesnym szpitalem.Narazie wszystko wyglada dobrze i oby tak zostalo.Moj gin juz kiedys szukal trzeciego malucha ku mojemu przerazeniu:tak:;-)na szczescie tak jak i u Was,zarty sobie robil.

Witam i wiem ze chyba nei nadrobie waszeej pisaniny! Wybaczcie!

Dzisiaj w nocy Misia chciala mnie zabic i dzgala mnie nozem!!! Choc wiem ze jest duzo mniejsza ode mnie to skubana cala mnie zadzgala!!! Matko jak sie obudzilam to nie wiedzialam czy sie smaic czy plakac! Misiu powiedz mi -DLACZEGO???? hihihi

Co do imion to Beniaminek bardzo mi sie podobalo ale mezus wolal Colinka! Bruno mial na imie moj wujek (brat dziadka). Dziadek mial na imie Erwin a ich ojciec Lambert! Uwazam ze wszystkie te imiona maja cos ciekawego w sobie!

Doczytalam ze Women nosi "wielka stope" w brzusiu!!! hihi Gratuluje i ciesze sie ze wszystko oki!!!

Do wszystkich dziewczynek!!!! Kochane piszcie co u was bo ja jakas opozniona jestem!!!! Zycze kazdej z osobna milego dnia i zero dolegliwosci!!!

reklama
AAA i zapomnialam jeszcz edodac co do imion po dziadkach i babciach , ze moja babcia ma na imie Melania! Tez ciekawei, czyz nie????

Do góry