Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)
Ciekawe co o na ta twoj sen?!I dlaczego akurat Misia?

po krotce tylko przelecialam, hehehe "wielka stopa" heheheh, o kurde misia morderczynia??
...jakie sny!
straszne zaleglosci mam.
nie mialas spotkania z dietetyczka? powinni ci podac przykladowy jadlospis.dziwnie troche. Generalnie mozesz jesc ser ale trzeba go ograniczyc ze wzgledu na duza zawartosc tluszczu wiec jesli na kolacje tak jak pisalam jesz 2 kanapki z wedlina i chcesz napic sie mleka to nie mozesz dodac juz sera do kanapki-bo w tej sytuacji albo ser albo mleko
nie nalezy laczyc w jednym posilku dwoch produktow mlecznych bo raz-maja duzo tluszczu a dwa-plynne produkty mleczne zawieraja tzw cukier mlekowy-szybko podwyzszaja poziom glukozy we krwi. hmm nie wiem co ci jeszcze napisac o diecie , w razie czego pytaj bo ja naprawde wiem o tym duzo bo sama musze ja stosowac i co 2tyg jestem w poradni diabetologicznej, widze sie z lekarzem i moge pogadac z dietetyczka takze jestem do dyspozycji
stekam przy tym jak staruszka
Dzisiaj w nocy Misia chciala mnie zabic i dzgala mnie nozem!!! Choc wiem ze jest duzo mniejsza ode mnie to skubana cala mnie zadzgala!!! Matko jak sie obudzilam to nie wiedzialam czy sie smaic czy plakac! Misiu powiedz mi -DLACZEGO???? hihihi

;-)
;-)A wiecie, ja mam jeszcze jeden ciążowy problem, taki trochę dziwny. Mam okropne gazy, a najgorzej to w nocy, jak śpię to nad tym nie panuję, a mąż się budzi i mnie od śmierdziuchów wyzywa i szerzej okna otwierabo niestety one mają potworny zapach - czytaj smród
I niestety nie wiem od czego to jest, bo raczej się zdrowo odżywiam i nie jadam rzeczy wiatropędnych.

po krotce tylko przelecialam, hehehe "wielka stopa" heheheh, o kurde misia morderczynia??...jakie sny!

mi sie nigdy nic takiego szalonego nie snilo.
Dzieki za rady! powiedz jeszcze czy krakersy moge skubac? I czy do jogurtu naturalnego moge dodac sobie cynamonu? Tak dla smaku bo mi one tak same niesmakuja strasznie 
wtedy bedzie ok. Unikaj jedzenia krakersow ot tak sobie jako przegryzke bo wtedy cukier szybko sie wchlania a jak zjesz najpierw kanapki to wchlonie sie wolniej.
mi dlugo zajelo nauczenie sie wymiennikow , ehh okropna ta twoja lekarka
zapytaj jej podczas nastepnej wizyty zeby wytlumaczyla ci dokladniej ta diete i podala tabele wymiennikow zeby bylo ci latwiej
Tzn duzo wiesz.... Nic mi nie wiadomo o zadnych wymiennikach i o tym ile czego mam jesc. W poniedzialek na wizycie sie wypytam wszystkiego. Moze ja tak scisle nie musze sie tego trzymac?? Doktorowa z tego co pamietam powiedziala mi ze jezeli na sniadanie jadlam 2 kanapki to mam sobie to rozbic na pol i na sniadanie zjesc jedna i na drugie sniadanie druga. Nic tez nie mowila o ciemnym pieczywie.... kurcze. Albo zaczelam chodzic do zlej diebetyczki, albo ja nie musze az tak sie tego wszystkiego trzymac. Nie wiem. Kathhe jak cos to dziekuje za dobre rady jeszcze raz. Krakersiki chcialam zajadac miedzy posilkami zamiast owocow czy jogurtu owocowego, bo w ciazy jadlam miedzy posilkami owoce. Teraz mam zabronione wiec myslalam ze chociaz to.... Cale zycie czlowiek sie uczy ;-)