Motylinek
Listopadowe mamy'07
Witam!
NIedawno wrocilam ze szpitala,juz zapomnialam jak dlugo trzeba czekac i jak dlugo trwa KTG(tak to sie chyba nazywa?)Smialam sie bo poloznej udalo sie podlaczyc obie DZIEWCZYNKI na raz i mialam stereo!:-):-):-)
Tak!Tak na 100% DZIEWCZYNKI!Ciesze sie niesamowicie!!!:-):-):-):-)
Znow lewa wywinela fikolka i glowke ma u gory.Tak myslalam bo mnie wypychala lewa strona.Prawa ma 1500g a lewa 1600g.Cisinienie mialam ksiazkowe i wzystkie wyniki w normie.MOge odetchnac.Zalecenie oszczedzania sie i duzo odpoczynku.
Nastepna wizyta za dwa tygodnie.
Na skrzydlach wracalam do domu

Nigdy jeszcze nie lecialam samolotem ale mialabym strachowca
Zdecydowanie wole samochod,w razie jakiejkolwiek katastrofy czy wypadku z samochodu mozna wyjsc jako tako a samolot?Runie i juz.Brrrr!
Wiem ze to glupie ale balabym sie!
NIedawno wrocilam ze szpitala,juz zapomnialam jak dlugo trzeba czekac i jak dlugo trwa KTG(tak to sie chyba nazywa?)Smialam sie bo poloznej udalo sie podlaczyc obie DZIEWCZYNKI na raz i mialam stereo!:-):-):-)
Tak!Tak na 100% DZIEWCZYNKI!Ciesze sie niesamowicie!!!:-):-):-):-)
Znow lewa wywinela fikolka i glowke ma u gory.Tak myslalam bo mnie wypychala lewa strona.Prawa ma 1500g a lewa 1600g.Cisinienie mialam ksiazkowe i wzystkie wyniki w normie.MOge odetchnac.Zalecenie oszczedzania sie i duzo odpoczynku.
Nastepna wizyta za dwa tygodnie.
Na skrzydlach wracalam do domu

Nigdy jeszcze nie lecialam samolotem ale mialabym strachowca
Zdecydowanie wole samochod,w razie jakiejkolwiek katastrofy czy wypadku z samochodu mozna wyjsc jako tako a samolot?Runie i juz.Brrrr!Wiem ze to glupie ale balabym sie!

...Ja tam sie ciesze juz chce miec swojego szkraba przy sobie
:-)
zle Wam terminy policzyli czy co