reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Witam!
NIedawno wrocilam ze szpitala,juz zapomnialam jak dlugo trzeba czekac i jak dlugo trwa KTG(tak to sie chyba nazywa?)Smialam sie bo poloznej udalo sie podlaczyc obie DZIEWCZYNKI na raz i mialam stereo!:-):-):-)
Tak!Tak na 100% DZIEWCZYNKI!Ciesze sie niesamowicie!!!:-):-):-):-)
Znow lewa wywinela fikolka i glowke ma u gory.Tak myslalam bo mnie wypychala lewa strona.Prawa ma 1500g a lewa 1600g.Cisinienie mialam ksiazkowe i wzystkie wyniki w normie.MOge odetchnac.Zalecenie oszczedzania sie i duzo odpoczynku.
Nastepna wizyta za dwa tygodnie.
Na skrzydlach wracalam do domu:-D:-D:-D

Nigdy jeszcze nie lecialam samolotem ale mialabym strachowca:baffled:Zdecydowanie wole samochod,w razie jakiejkolwiek katastrofy czy wypadku z samochodu mozna wyjsc jako tako a samolot?Runie i juz.Brrrr!
Wiem ze to glupie ale balabym sie!

reklama
:rofl2:
Cycki z kury kroje w kawalki ;-)
Larvunia rozwaliłas mnie tym tekstem,normalnie prawie pękłam ze śmiechu.

Kobiety jak samopoczucie,data porodu coraz blizej.:-p...Ja tam sie ciesze juz chce miec swojego szkraba przy sobie:-D.Dzis bylam u kosmetyczki na hennie :-)wiec troszke relxu,na dobrym obiadku i teraz kawusia,no i zaraz do pracy trzeba isc.:baffled:

Witam:-)

Oj widzę że dziś temat latania:-D Ja też zdecydowanie wole samochodem:tak::-D

Motylinku gratuluję córeczek:-), duże już są:tak:

Lilka pytałaś ile mnie kosztuje usg, więc za 4d z płytką płace 150zł, to bardzo mało wiem.

Ja dzisiaj cały dzień leżę, strasznie cieżko mi jest i kręgosłup nawala, nie wiem moze to przez tą pogodę...

Motylinek
ale Ci zazdroszcze tych dwoch dziewuszek:zawstydzona/y::-)
Co te wasze dzieciaczki takie duze :szok: zle Wam terminy policzyli czy co:szok:
Kajunia tez ma takich dwoch klockow:szok:

Women
ja wlasnie dzisiaj zamierzam sobie henne strzelic sama;-)

A mnie dzis zgaga meczy juz ratuje sie czym moge:baffled:

motylinek super ze wszystko u coreczke wporzadku:tak:;-)
krecik z ta podzuszka podczas spania to chyba dzis i ja sprobuje bo coraz gorzej mi sie spi na plecach, boshe jak ja marze o pozycji na brzuchu, sprobujemy ,zobaczymy:tak::-D

Teraz dopiero doczytałam o tej poduszce...dobry pomysł Kreciku musze wypróbować, bo kompletnie nie umiem poradzić sobie w nocy, ciagle niewygodnie. Jejku jak ja marzę zeby już było za 2 miesiace:sorry2::-D

Lilka pytałaś ile mnie kosztuje usg, więc za 4d z płytką płace 150zł, to bardzo mało wiem...

qrcze szkoda ze nie mieszkasz w Poznaniu :-(
tez bym poszła za tyle ...

Motylinek
ale Ci zazdroszcze tych dwoch dziewuszek:zawstydzona/y::-)
Co te wasze dzieciaczki takie duze :szok: zle Wam terminy policzyli czy co:szok:
Kajunia tez ma takich dwoch klockow:szok:

Ladina a ty tez dwoch chlopaczkow sie spodziewasz???:-)
no i faktycznie te wasze dzieciaczki to jakies olbrzymki hihiiiii
ciekawa jestem ile moj stworek wazy :-)

motylinek super ze wszystko u coreczke wporzadku:tak:;-)
krecik z ta podzuszka podczas spania to chyba dzis i ja sprobuje bo coraz gorzej mi sie spi na plecach, boshe jak ja marze o pozycji na brzuchu, sprobujemy ,zobaczymy:tak::-D

ja z podusia spie od jakichs 2 miesiecy :tak:
polecam!!!
z Mili tez tak spałam

Lilka
masz racje, zalatw te sprawy, bo bedzie to nad Toba wisiec ciagle.
Mysle, ze jak nie widac po Tobie ciazy, to raczej nikt nie bedzie pytal;-)

Ja pierwszy raz lecialam samolotem do Hiszpani , 2 dni potem byly zamachy w USA i balam sie wracac;-)

no patrz:-)
ja tez pierwszy raz leciałam samolotem do Hiszpani :-):-)

kurde mamcie a ja miałam niespodziewaną wizytę teściowej:szok::szok:
najgorsze że mi weszła nawet do sypialni w której drzwi były zamkniete:angry::angry:

a co? bałagan sie miało?? hę? :-D;-):-p:rofl2:

czas obiadek mężusiowi zrobic..ja dziś bezmięsnie i szybko:-) ziemniaczki i kalafiorek:-)

ja dzis sprzatanko mega sobie urzadziłam i na obiad nic nie robie
mezulo wroci z pracy i grila odpalamy :-p:-)

Witam!
NIedawno wrocilam ze szpitala,juz zapomnialam jak dlugo trzeba czekac i jak dlugo trwa KTG(tak to sie chyba nazywa?)Smialam sie bo poloznej udalo sie podlaczyc obie DZIEWCZYNKI na raz i mialam stereo!:-):-):-)
Tak!Tak na 100% DZIEWCZYNKI!Ciesze sie niesamowicie!!!:-):-):-):-)
Znow lewa wywinela fikolka i glowke ma u gory.Tak myslalam bo mnie wypychala lewa strona.Prawa ma 1500g a lewa 1600g.Cisinienie mialam ksiazkowe i wzystkie wyniki w normie.MOge odetchnac.Zalecenie oszczedzania sie i duzo odpoczynku.
Nastepna wizyta za dwa tygodnie.
Na skrzydlach wracalam do domu:-D:-D:-D

Nigdy jeszcze nie lecialam samolotem ale mialabym strachowca:baffled:Zdecydowanie wole samochod,w razie jakiejkolwiek katastrofy czy wypadku z samochodu mozna wyjsc jako tako a samolot?Runie i juz.Brrrr!
Wiem ze to glupie ale balabym sie!

Gratulacje coreczek!!!!:-):-)

reklama
Ladina czyli nie polecasz takiej poduszki. Zastanawiam się czy jest sens ją kupować, czy rzeczywiście jest taka praktyczna?

mowa o tej do karmienia???
jak dla mnie strata kasy:tak:
Milenke karmiłam jak obie sobie lezałysmy na tapczanie,po paru dniach na siedzaco
czasem Mila była w beciku,ale ze były upały to normalnie bez jakichkolwiek poduszek i było ok

Do góry