reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

witam z rana :happy2:
ja tez przy kawie ....
moja dzidzia w brzusiu cos dzis cichutko. On wiecorami dje czadu :sorry2: Chociaz jak juz nie jadam slodyczy i nie pije mleka to tak jakos slabiej mi dokucza, albo juz ma moze mniej miejsca poprostu :crazy:

rajusku samoloty! Ja tam nigdy bym nie polecalam choc wiem ze niby sa bezpieczniejsze od samochodow. Balabym sie... nie chodzi o ciaze, ale sam fakt SAMOLOT ! :rofl2:

reklama
hehe Larvunia dałabyś radę:-) ja miałam takiego stresa jak pierwszy raz leciałam zę sie pożegnałam ze wszystkimi:-) że sie już nie zobaczymy itp:-) ale nie było tak źle:-)

a tak wogóle to mój mały tez ostatnio jakoś inaczej w tym brzuchu wariuje...dawniej to kopał ze wszystkich stron a teraz to się wypycha gdzieś ciągle...ale kopniaki jakies mocniejsze były:-)

Mirka dzięki. Dzisiaj kupię ten lioton. Jeszcze zapytam w aptece, czy nie ma przeciwskazań do stosowania w czasie ciąży... skoro Lilce lekarz zabronił...:baffled:

Larvunia współczuję tej diety... ja nie wyobrażam sobie dnia bez mleka i owoców. W zasadzie nic innego mogła bym nie jeść. Mięso mnie wogóle nie rusza i jem tylko z grzeczności jak idę do mamy na obiad;-)

Sabina nasze maluchy mają teraz coraz mniej miejsca, także te kopniaki coraz żadsze teraz będą. Lekarz ostatnio mówił mi, ze to normalne, teraz bardziej czuję jakieś przeciągnia, obroty itp. Ostatnio widzieliśmy na usg jak sobie ta mała akrobatka nogę na głowę zakładała i faktycznie czułam jakieś rozpychania:-):-):-)

ja właśnie idę jutro na dłuższe oglądanie naszego akrobaty:-) więc zobaczymy ... musiałam sie do innego lekarza zapisac bo ja do mojej chodzę ale zawsze rano i meżuś nigdy nie mógł iść ze mną pooglądać :-) wiec postanowiłam go wziąć:-) zobaczymy czy potwierdzi ten pan ginek że to synuś:-) hehe

I ja witam, jeszcze przed południem.

A ja dziś miałam stereo w brzuchu, moja Leniucha kopała mnie tak dziwnie: lewa strona, prawa strona, lewa, prawa :-)

Kawka mówicie, może tez sobie zrobię, bo jak narazie piłam dziś tylko Inkę, ale kawka i Inka to co innego, a dzień bez kawy to dzień stracony :tak:, więc lecę na kawkę.
A i nie mogę się doczekać tego dostępu do galerii, bo pooglądałbym już Was sobie.

reklama
Kurcze ale wy macie tempo w tym pisaniu! Wczoraj wpadlam na chwilke a dzis juz byl problem z doczytaniem wszystkiego!!!!

Witam kochane!!!

Misiu ja tez bym Ci ew realu nie zadzgala bo jestem dobrym czlowiekiem, hihi!!! Nie wiem dlaczego to akurat Misia mi sie snila ale moze dlatego ze jestesmy z etgo samego miasta????? Nie wiem co to za zwiazek ale to wlasnie Misia rozszalala sie u mnie we snie!!! A z tym gupikiem to tez dobre, heheheeh!!!!

Mirka co do spania na brzuchu to ja sobie klade poduszke banana pod jeden bok i wciskam brzuch w luke miedzy lozkiem a ta poducha i jakos udaje mi sie spac na brzuszku!!!

Jolie, co do gazow to ja mowie do meza ze to nie ja tylko Colinek!!! Przeciez ja jak nie bylam w ciazy to sobie bym na cos takiego nie pozwolila! Moj maz sie tylko smieje bo jestem na tyle uprzejma ze mowie do niego "nie wchodz, teren skazony!!!!"
A wasi mezowie niech nie beda tacy swieci bo wierzyc mi sie nie chce zeby onio sobie nie puiszczali nawet nie bedac w ciazy!!! hihihi

Bira, ja mam jednego pajaczka pod kolanek ale polozna powiedziala ze jest oki!!! Mam nadzieje ze ma racje!!!

Jagoda, super ze z maluszkiem wszystko gra, ale szkoda ze masz przymusowy post!!!! Moj maluszek tez juz glowa do dolu ale podobno dzieci sa sprytne i moze sie zdazyc ze jednak sie przewroci!

Larvuniu ty to masz niezle teraz z tym cukrem! Nie dosc ze ciazowe dolegliwosci dokuczaja to jeszcze musisz sie kloc!!!!

Tym kobietkom , ktorym nie odpisalam przesylam usciski i zyczonka milego dnia!!!

Do góry