Jagoda
nie to, ze nie polecam, tylko ja juz mam za duzy brzuchal teraz i juz mi tak srednio pomaga ta poducha. A co do karmienia na takiej poduszcze, to zalezy kto co lubi, jabym mogla sie obyc, ale mysle, ze przy dwojce moze okazac sie przydatna;-)
Lilka
no podobno dwa chlopaki (w szpitalu tak obstawiali), chociaz moja ginekolog obstawia jedna dziewuche, ale ona stara jest i slepa;-)
nie to, ze nie polecam, tylko ja juz mam za duzy brzuchal teraz i juz mi tak srednio pomaga ta poducha. A co do karmienia na takiej poduszcze, to zalezy kto co lubi, jabym mogla sie obyc, ale mysle, ze przy dwojce moze okazac sie przydatna;-)
Lilka
no podobno dwa chlopaki (w szpitalu tak obstawiali), chociaz moja ginekolog obstawia jedna dziewuche, ale ona stara jest i slepa;-)
...oblech :sick: Ogladalam przez zaslonieta dlon, bo nie lubie takich widokow, ale ciekawosc zwyciezala.... Tyle tego w tych naszych brzuchach jest, nawet nie wiedzialam
. Lekarz zero delikatnosci, kobiety brzuch latal to w lewo to w prawo... no jak ze swiniakiem
Jestem przerazona tym programem!

.A start i ladowanie to dla mnie meka
,najpierw praca,pozniej zakupy i obiad na dwa dania,zanim zjadlam to juz sie wieczor zrobil trzeba sie zbierac do wyrka bo strasznie padnieta jestem:-),:-),zycze wiec wszystkim dobrej nocy i kolorowych snow.Poglaskajcie brzuszki na dobranoc.Slodkich snow dzidziaczki:-).
ale naturalnym