reklama
kiedys mnie oklamywal i mial w dupie ze to robi bo dobrze sie bawil.... od X czasu jest wsio oki.... i teraz myslec zaczelam ze moze znowu cos kombinuje... no kurcze w ciazy wszystko takie jest...... no wrazliwa jestem :-( i mysle o glupotach...
nie dorabiaj sobie ideologii bo to jest najgorsze,troche zaufania....nie denerwuj sie myśl o dzidzi.
Czestomu sie too zdarza?

women jestem z nim 8 lat...., od jakis 3-4 lat bylo wsio oki, ale wczesniej bylo naprawde ciezko i 2 razy sie rozchodzilismy juz.... bo sobie tak szalal..... Moze ma dosc juz stabilizacji i wracania ciaglego prosto z pracy do domu musi sie odchamic czy jak??
....... wymarudzilam Wam dziewczyny.... omincie temat ze wszystkimi niebieskimi literkami
tego na niebiesko nie czytajcie z wczoraj TO DLA TYCH MAMUS JUTRO...tzn dzisiaj bo to juz po 2.00 ...ide do kibelka, z nerwow dostalam rozwolnienia....
tego na niebiesko nie czytajcie z wczoraj TO DLA TYCH MAMUS JUTRO...tzn dzisiaj bo to juz po 2.00 ...ide do kibelka, z nerwow dostalam rozwolnienia....reklama
Podziel się: