reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
Anulka nad Balatonem nie bylam
ja bylam w stolicy Budapeszcie

ceny zywnosci tez ci do konca nie powiem
po 1.wyzywienie mielismy zapewnione juz w hotelu w cenie wycieczki
po 2. ja bylam w 2000roku

ogolnie jak bylismy na 'miescie' kupowalam sobie hod-dogi,to pamietam ze szok przezylam bo na tamtejsze czasy za hoddoga zaplacilam na polskie jakies 12zl
i jak rozmawialam z innymi ludzmi w tamtym roku co byli tez na Wegrzech tez ich zdaniem tanio nie jest,ale masakrycznie drogo tez nie:happy:
a jesli chodzi o kraj to jeszcze<raz ci powiem ze piekny i polecam wszystkim do odwiedzenia

tu dla ciebie troszke info
W

Anulka nad Balatonem nie bylam
ja bylam w stolicy Budapeszcie

ceny zywnosci tez ci do konca nie powiem
po 1.wyzywienie mielismy zapewnione juz w hotelu w cenie wycieczki
po 2. ja bylam w 2000roku

ogolnie jak bylismy na 'miescie' kupowalam sobie hod-dogi,to pamietam ze szok przezylam bo na tamtejsze czasy za hoddoga zaplacilam na polskie jakies 12zl
i jak rozmawialam z innymi ludzmi w tamtym roku co byli tez na Wegrzech tez ich zdaniem tanio nie jest,ale masakrycznie drogo tez nie:happy:
a jesli chodzi o kraj to jeszcze<raz ci powiem ze piekny i polecam wszystkim do odwiedzenia

tu dla ciebie troszke info
W

dzieki bardzo:tak:
wlasnie ta stronke znalezlismy z mezem i spodobalo nam sie;-):-);-)

Składam życzenia dla wszystkich świętujących...Nie było mnie kilka dni więc spóźnione życzenia śle do dzieciaczków.
Niestety nawet nie próbuję nadrobić bo musiałabym pół dnia na to poświęcić mam nadzieję ze wybaczycie.
Dziś zrobiłam sobie nową fryzurkę później wkleje.
Dorianek ma sie dobrze.Byliśmy wczoraj poza miastem była taka piękna pogoda,malutki zadowolony wieczorem padł odrazu.

OOOO widzę ze ostro planujecie wczasy,wycieczki hmmm mi pozostaje polskie morze w tym roku,boje sie sama z małym gdzieś dalej jechać.

hej dziewczynki
u nas tez cieplutko i tez spacerujemy, mam pytanko czym smarujecie buzki dzieciom?takie wiosenne slonce jest strasznie silne, ja smaruje bambino z filtrem ale nie wiem czy dobrze aha i jak ubieracie malenstwa w taka pogode-15stopni?????:sorry2:

u nas też dziś extra pogoda:-)
ja oczywiście poszłam odwiedzić wujka Kackera:-) hihi...suepr jest mały:-) włosy mu stoją jak u Mirki Nicolaska:-) hihi

co do Wakacji to postanowione..:-)
połowa lipca Władysławowo:-) nie bylismy razem z mężusiem nad Polskim morzem więc przynajmniej jest okazja:-) a dla mnie to 2 koneic Polski :-) masakra... chyba ja mam najdalej;-) z wszystkich Listopadówek:-) , przełom września października..Hiszpania albo Grecja:-) jeszcze zobaczymy...

Anulka Kapik jest ubrany tak:
Rajtuzki, spodnie, body z długim rękawe, kamizelka i kurteczka (taka jak na zdjęciu w podpisie z kapturem..lub z tej samej seri bez kaptura:-) to jak nie wieje:)):-) tyle:-) no chyba że jest bardzo zimno to zamiast kamizelki to ubieram mu sweterek:-)

reklama
u nas też dziś extra pogoda:-)
ja oczywiście poszłam odwiedzić wujka Kackera:-) hihi...suepr jest mały:-) włosy mu stoją jak u Mirki Nicolaska:-) hihi

co do Wakacji to postanowione..:-)
połowa lipca Władysławowo:-) nie bylismy razem z mężusiem nad Polskim morzem więc przynajmniej jest okazja:-) a dla mnie to 2 koneic Polski :-) masakra... chyba ja mam najdalej;-) z wszystkich Listopadówek:-) , przełom września października..Hiszpania albo Grecja:-) jeszcze zobaczymy...

Anulka Kapik jest ubrany tak:
Rajtuzki, spodnie, body z długim rękawe, kamizelka i kurteczka (taka jak na zdjęciu w podpisie z kapturem..lub z tej samej seri bez kaptura:-) to jak nie wieje:)):-) tyle:-) no chyba że jest bardzo zimno to zamiast kamizelki to ubieram mu sweterek:-)

...Mmmmm, gratulacje dla mamusi wujka Kapika:-D:-D takie malenstwo to najwiekszy cud... hmmm, nigdy nie zapomne jak Oskarus przyjechal do mnie na sale... (tzn. dumny tatus go przywiozl - po 2 godzinach obserwacji w sali noworodkow po porodzie) ...po prostu chwila nie do opisania:tak::tak::tak:

Co do ubioru to dzieki bardzo za odpowiedz, bo ja juz nie wiedzialam - ale widze, ze chyba jednak jakos jestem w normie:-D:-D

Temat wakacji... my tez razem nie bylismy nad Baltykiem... ja bylam jak mialam jakies 8-9 lat:-D:-D ale chyba planujemy cos autkiem, Oskar uwielbia jezdzic - wiec trzeba korzystac... Chcialam samolotem, ale tak naprawde to juz sama nie wiem, jak tu sie kapac, czy lazic z 10 miesiecznym maluszkiem, ktoremu tak naprawde woda morska jeszcze za bardzo nie jest wskazana... hmmm, wiec moze z rozsadku w tym roku jezioro, moze wyciagne rodzicow - to bysmy pojechali na 2 auta i zawsze bylaby jakas pomoc przy Skwaruszku naszym - jakby co:-D:-D

Do góry