reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dzień dobry
Dzien dobry:-);-)
Lilka
Fanka BB :)
Anulka nad Balatonem nie bylam
ja bylam w stolicy Budapeszcie
ceny zywnosci tez ci do konca nie powiem
po 1.wyzywienie mielismy zapewnione juz w hotelu w cenie wycieczki
po 2. ja bylam w 2000roku
ogolnie jak bylismy na 'miescie' kupowalam sobie hod-dogi,to pamietam ze szok przezylam bo na tamtejsze czasy za hoddoga zaplacilam na polskie jakies 12zl
i jak rozmawialam z innymi ludzmi w tamtym roku co byli tez na Wegrzech tez ich zdaniem tanio nie jest,ale masakrycznie drogo tez nie
a jesli chodzi o kraj to jeszcze<raz ci powiem ze piekny i polecam wszystkim do odwiedzenia
tu dla ciebie troszke info
W
ogolnie jak bylismy na 'miescie' kupowalam sobie hod-dogi,to pamietam ze szok przezylam bo na tamtejsze czasy za hoddoga zaplacilam na polskie jakies 12zl
i jak rozmawialam z innymi ludzmi w tamtym roku co byli tez na Wegrzech tez ich zdaniem tanio nie jest,ale masakrycznie drogo tez nie

a jesli chodzi o kraj to jeszcze<raz ci powiem ze piekny i polecam wszystkim do odwiedzenia
W
Lilka
Fanka BB :)
anulka1979
Anulka nad Balatonem nie bylam
W
dzieki bardzo

wlasnie ta stronke znalezlismy z mezem i spodobalo nam sie;-):-);-)
Składam życzenia dla wszystkich świętujących...Nie było mnie kilka dni więc spóźnione życzenia śle do dzieciaczków.
Niestety nawet nie próbuję nadrobić bo musiałabym pół dnia na to poświęcić mam nadzieję ze wybaczycie.
Dziś zrobiłam sobie nową fryzurkę później wkleje.
Dorianek ma sie dobrze.Byliśmy wczoraj poza miastem była taka piękna pogoda,malutki zadowolony wieczorem padł odrazu.
Niestety nawet nie próbuję nadrobić bo musiałabym pół dnia na to poświęcić mam nadzieję ze wybaczycie.
Dziś zrobiłam sobie nową fryzurkę później wkleje.
Dorianek ma sie dobrze.Byliśmy wczoraj poza miastem była taka piękna pogoda,malutki zadowolony wieczorem padł odrazu.
hej dziewczynki
u nas tez cieplutko i tez spacerujemy, mam pytanko czym smarujecie buzki dzieciom?takie wiosenne slonce jest strasznie silne, ja smaruje bambino z filtrem ale nie wiem czy dobrze aha i jak ubieracie malenstwa w taka pogode-15stopni?????
u nas tez cieplutko i tez spacerujemy, mam pytanko czym smarujecie buzki dzieciom?takie wiosenne slonce jest strasznie silne, ja smaruje bambino z filtrem ale nie wiem czy dobrze aha i jak ubieracie malenstwa w taka pogode-15stopni?????

sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
u nas też dziś extra pogoda:-)
ja oczywiście poszłam odwiedzić wujka Kackera:-) hihi...suepr jest mały:-) włosy mu stoją jak u Mirki Nicolaska:-) hihi
co do Wakacji to postanowione..:-)
połowa lipca Władysławowo:-) nie bylismy razem z mężusiem nad Polskim morzem więc przynajmniej jest okazja:-) a dla mnie to 2 koneic Polski :-) masakra... chyba ja mam najdalej;-) z wszystkich Listopadówek:-) , przełom września października..Hiszpania albo Grecja:-) jeszcze zobaczymy...
Anulka Kapik jest ubrany tak:
Rajtuzki, spodnie, body z długim rękawe, kamizelka i kurteczka (taka jak na zdjęciu w podpisie z kapturem..lub z tej samej seri bez kaptura:-) to jak nie wieje
):-) tyle:-) no chyba że jest bardzo zimno to zamiast kamizelki to ubieram mu sweterek:-)
ja oczywiście poszłam odwiedzić wujka Kackera:-) hihi...suepr jest mały:-) włosy mu stoją jak u Mirki Nicolaska:-) hihi
połowa lipca Władysławowo:-) nie bylismy razem z mężusiem nad Polskim morzem więc przynajmniej jest okazja:-) a dla mnie to 2 koneic Polski :-) masakra... chyba ja mam najdalej;-) z wszystkich Listopadówek:-) , przełom września października..Hiszpania albo Grecja:-) jeszcze zobaczymy...
Rajtuzki, spodnie, body z długim rękawe, kamizelka i kurteczka (taka jak na zdjęciu w podpisie z kapturem..lub z tej samej seri bez kaptura:-) to jak nie wieje
reklama
anulka1979
u nas też dziś extra pogoda:-)
Rajtuzki, spodnie, body z długim rękawe, kamizelka i kurteczka (taka jak na zdjęciu w podpisie z kapturem..lub z tej samej seri bez kaptura:-) to jak nie wieje):-) tyle:-) no chyba że jest bardzo zimno to zamiast kamizelki to ubieram mu sweterek:-)
...Mmmmm, gratulacje dla mamusi wujka Kapika

Co do ubioru to dzieki bardzo za odpowiedz, bo ja juz nie wiedzialam - ale widze, ze chyba jednak jakos jestem w normie

Temat wakacji... my tez razem nie bylismy nad Baltykiem... ja bylam jak mialam jakies 8-9 lat

Podziel się: