sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Beatka jak wrócisz daj znać co załatwiłas z wczasami i najwazniejsze jak USG ??????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laski potrzebuje dobrą maść na ząbkowanie
ja mam bobo dent i wydaje mi sie ze jest do dupy
nie wyrabiam juz z malym
i pytanie czy viburcol moze uczulać???Po jakim czasi działa bo tez mam wrazenie ze nie pomaga?
HELP!!!!!!!!!!!
I JESZCZE JEDNO CZY KTOREJś Z WAS DZIECKO ROBI PODOBNIE????
mlody jak zaczyna plakac to odpycha sie nogami w lozeczku tak mocno ze pcha glową o oparcie lozeczka az skreca sobie cala w karmu czy to jest normalne?????????
Prosze o odpowiedzi bo wymiękam
co jeszcze moge mu podac?

Women współczuję:-(, mam nadzieję że na następnej rozprawie się to wyjaśniNa sprawie hmm
weszłam i wyszłam
jego nie było wiec sprawa odroczona do 10 czerwca
KPINA
Dorian skonczy 18 lat to dostenie pierwsze alimenty-zenada
Uciekam na rynek

Witam nową mamusięwitam dziewczyny
też jestem mamą listopadową'07
podczytuję Was od jakiegoś czasu i w końcu zdecydowałam się dołączyć;-)
pozdrawiam i życzę miłego dzionka. u nas super pogoda:-):-)

Zdolne z nich dziewuszki

Witam kolejną MamcięCześć
Ja też podczytuję od dawna no i w końcu zdecydowałam sie przyłączyć.:-)Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich malutkie skarby.

iwcia gratuluję ząbkaMoja córcia ma na imię Madzia.Wczoraj wieczorkiem odkryliśmy pierwszy ząbek ale ile marudzenia on spowodował.:-(Mam nadzieję że przy kolejnych będzie już lepiej.

Bira dzielną masz córeczkęU nas dzień minął wzgędnie. Pogoda piękna. Cały dzień praktycznie na dworku:-) Rano byłam z Ingą na pobraniu krwi. Ani małej łezka nie poleciała :-) Uśmiechała się do Pani, która pobierała krewkę. Nie spodziewałam się, że mam takie dzielne dziecko. Po południu musiałam odwiedzić pediatrę, ponieważ Indze strasznie ropieje oczki i bardzo łzawi... Dostałyśmy kropelki i mam wrażenie, ze już jest lepiej... a jutro ten kardiolog cholerny......... i w środę znowu pediatra.........ufff i jeszcze non stop z psem u weta. Wymiękam.

Kathhe trzymam kciuki oby się Wam udało uniknąć tego zabiegunam tez to grozi, za tydzien mamy zabieg:-(ale wpuszczam jej jeszcze krople i masuje, oby pomoglo...

Pusia bardzo śmieszne ha ha haDzień dobry
a tu coś na miły początek dnia
![]()

Biedna dzidzia :-Dziewczyny słyszałyście o tym ze wczoraj w Kielcach matka zostawiła wózek z 2 miesięcznym synkiem przed apteka i weszła a do wózka podeszła jakaś dziewczyn, wyjęła dziecko i rzuciła nim na chodnik. Dzis ja złapali i okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży. Co sie z tymi ludzmi dzieje:-(

jak już by urodziła oczywiście bo to że ma np. zagrożoną ciąże czy nosi chore dziecko to nie powód żeby krzywdzić takie maleństwo bo to nie jego wina że ją coś takiego spotkało.....
Dziewczyny słyszałyście o tym ze wczoraj w Kielcach matka zostawiła wózek z 2 miesięcznym synkiem przed apteka i weszła a do wózka podeszła jakaś dziewczyn, wyjęła dziecko i rzuciła nim na chodnik. Dzis ja złapali i okazało się że jest w 6 miesiącu ciąży. Co sie z tymi ludzmi dzieje:-(
mlody jak zaczyna plakac to odpycha sie nogami w lozeczku tak mocno ze pcha glową o oparcie lozeczka az skreca sobie cala w karmu czy to jest normalne?????????
Na szczęście wszystko jest ok. A tą lekarkę, która mnie tak nastraszyła opierdziele przy pierwszej nadarzającej się okazji.dentinox jest dobry, ja uzywam i polecam i beata rowniez

bo do tej pory młody nie chce zaskoczyć o co chodzi! Próbowałam smoczków kauczukowych, silikonowych kubka niekapka i nic. krzywi się jakbym mu krzywdę chciała zrobić. dziwne nie?
tym bardziej że smoczka uspokajającego ciągnie bez problemu.
Laski potrzebuje dobrą maść na ząbkowanie
ja mam bobo dent i wydaje mi sie ze jest do dupy
nie wyrabiam juz z malym
i pytanie czy viburcol moze uczulać???Po jakim czasi działa bo tez mam wrazenie ze nie pomaga?
HELP!!!!!!!!!!!