reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Elbra, ja tez kocham meblowac... jak kiedys gralam w SIMSy to maz sie ze mnie smial, ze dla mnie najwazniejsze to meblowanie i budowanie....:-D:-D:-D
Co do zabkow... to Oskar ma to samo, tak biedny gryzie, ze widze ze cos sie swieci i czasem tez mam juz dosc tego marudzenia, ale pochwili przechodzi mi i tlumacze sobie, ze moje malenstwo przeciez cierpi... zycze nam by te zabki przebily sie jak najszybicej i jak najmniej bolesnie:tak::tak::tak:

ale dzis senny dzien .........tylko zakopac sie w lozku i spac
nic mi sie nie chce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie nastawilam mleko na kakao mze odrobina cukru mnie obudzi

wlasnie co sie dzieje z women ?!
anulka ........ja nie wiem jak ty masz tyle czasu na pisanie , ja mam tyle roboty w domu
elbra ..............pojawily sie jakies nowe zabki przez noc ??
beata.......co tam u ciebie, napisalas CV , boz e ja juz nie pamietam kiedy pisalam ostatni raz .... ale co smiesniejsze do tej pory przysylaja mi czasem maile z propozycja pracy ...problem w tym ze mnie nie ma w Polsce :(
sabinka .............. a u ciebie co nowego , pogody lepsze moze ?!

ide spradzic mleko bo mi jeszcze wykipi i sie przypali

anulka ........ja nie wiem jak ty masz tyle czasu na pisanie , ja mam tyle roboty w domu

Mirka, ja mam czas jak Oskar spi... bo spi na gorze, na naszym lozku... no i boje zeby nie spadl, wiec sila rzeczy musze byc na gorze, no a tu mam komputer... a kuchnia, lazienka i pokoje inne na dole... wiec tu nie mam nic do roboty jak tylko komputer. Choc zla jestem, bo w tym czasie moglabym wiele zrobic, no ale... teraz i tak na zime przenosimy sie dol (ze wzgledu na centralne) wiec po urlopie bedziemy juz spad tam:happy2::happy2:

U nas tez senny dzionek...

Oskar zasnal, mezus dzwonil, ze dzis o 14tej odstawiamy na 3 godzinki auto na warsztat - maja wyminic drazek kierowniczy i jakies lozysko, coby mozna bylo w miare pewnie jechac...:-p:tak:

helo

Anulka po staremu :-)

wlasnie piluje moje tipsy...musze je sciagnac bo mnie do szalu doprowadzaja
ale mnie czeka pilowania:shocked2:

Elbra... bingo:-D:-D

wiesz, jak klade go na lozko to od razu daje glowke na bok otwiera buzke i czeka na cyca... je i je, potem odwraca glowke w druga strone i zasypia:tak::tak: no i czasem maz przenosil go do lozeczka, ale teraz jak jego lozeczko juz jest na dole... (w wersji pokoju zimowego) a nasze lozko na gorze, bo tu jeszcze spimy, to raczej ciezko byloby mnigo zniesc na dol i ulozyc w lozeczku...
a powiem ci ze strasznie laknie naszej blskosci, jak spimy wnocy to przez sen sie wtula albo we mnie albo meza, a jak chce juz cyca to przez sen raczka szuka, steknie i otwiera buzie... i je przez sen:-p

reklama
Lilus, wspolczuje tipsowania:-p:sorry2:

ja jak zakladalam to w sumie nosilam az mialam odrost na pol swojego paznokcia a potem delikatnie podwazalam i sie odklejal... nigdy nei pilowalam... noc tez sposoem jest powcierac w tipsy zmywacz - choc ja nie probowalam, teraz najbardziej tipsy pasuja mi na stopach, a na rekach juz nie... ale byl etap ze co piatek szlam do swojej kosmetyczki i 1,5 godzinki siedzilam, wymyslalysmy wzorki i takie cuda... ile kasy poszlo to:szok::szok: hmmm, ale juz ze 3 lata jestem wolna:-D:-D ostatnio robilam wlasnie na slub:-D:-D no i w tym roku ale na stopy:tak::tak:

Do góry