reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Anulka na stopach tez mam polozony zel
bajerancko jak dla mnie bo zawsze ladnie wygladaja stopki :-)

ale paznokcie u rak to porazka...chodzi o to ze tutaj mam dziewczyne co naprawde zna sie na rzeczy i jest tak dokladna ze 3 godziny u niej to norma :szok:
ale,ja tipsy zalozylam w pl...i niestety laska za bardzo zjechala moj naturalny paznkiec w wyniku czego zel sie nie trzyma mojej plytki :baffled:
no i...odkleja sie,a co za tym idzie wszelkie syfy pod zel mi wpadaja i 2 paznokcie wygladaja obrzydliwie (wlasnie je spilowalam)

ale masakra ile z tym roboty :szok: chyba pojade do niej na pilowanko:sorry2:

reklama
a robilam w salonie dosc zachwalanym w pl :sorry2:

teraz jestem umowiona z ta moja ,ze sciagamy tipsy i czekamy az moja cala plytka paznokciowa odrosnie,bo inaczej co tydzien moge u niej zel zmieniac,bo tyle sie trzyma max.....

a nie jest to przyjemne jak ona mi piluje ten zel,bo mam tak cieniutka swoja plytke ze nie ktore palce to mnie wrecz bolaly:sorry2:

heh szkoda mi tych zelowych bo zawsze ladniej rece moje wygladaja
no ale coz :happy2:

ide na drzemke
Hania spi,Mile wlasnie probuje spacyfikowac i sama ide
taka pogoda ,ze ino spac i spac

do pozniej:-)

Elbra, wlasnie sobie przypomnialam...

wy uzywacie juz pieluszek 5-tek?????

bo tak odnosnie ceny, to te pampersy Active Baby 4-ki kosztuja 42,99 razem z chusteczkami Pampers Sensitive 63szt, a jest pieluszek 72szt... Wiec liczac,ze chusteczki lekko 6zl, to 37zł place za 72 pieluchy, to sztuka wychodzi po 50 grosikow...:tak::tak: i to sa te super pampersy:tak::tak::tak:
promocja jest do dzis, wiec chyba jeszcze podjedziemy i kupie ze 2 paczki, beda punkty do Klubu Szczesliwego Maluszka i jeszcze pieluchy w dobrej cenie:tak::tak:

Beatko, to gratuluje:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A jak nanie, zglosily sie jakies odpowiednie kandydatki????

Hmmm, pewnie jak Ola pojdzie spac - a Ty cos napiszesz to ja juz bede na dole... bo Oskar juz powolisie przebudza:-p

no nic, jak cos to doczytam potem;-)

reklama
Dziewczyny,

zapomnialam zapytac:baffled::baffled:

Oskar ma takie zaczerwienienia kolo noska, brody, buzi... wyglada jak po katrze, a mysle ze to od ciaglego plucia...
i w dotyku jest raczej przesuszona skora...

czym moge to smrowac by bylo lepiej??

wczoraj smarowalam po kapaniu kremem nawilzajacym penaten, a dzis rano posmarowalam sudocremem:sorry2::sorry2:

Do góry