reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2008

Antila, oleńko19, monik75 dziękuje za życzonka! Tak czytam wasze posty i dużo o tym mysle i może się zdecyduje z ty coś zrobić. Ja przez pierwszy trymestr nie miałam ochoty i mój mąż chyba też nie bardzo a nawet jak miał to był wyrozumiały. Więc chyba ja tez muszę być wyrozumiała postaram się coś z tym zrobić dzięki wam bardzo dziewczyny za pomoc mam mniejszego doła.

reklama
Witam:-)
Izka - i ja życzę Ci wszystkiego naj, naj z okazji urodzinek:tak:

Jeśli chodzi o te sprawy to u nas totalne dno...Jak ja chcę to mąż nie ma ochoty ( a jak powiedziałam, że maleństwo się rusza to już totalna klęska...). Jest mi go strasznie szkoda i jestem zła na siebie ale nic na to nie poradzę. Staramy się regularnie ale niestety bardzo rzadko...Mam nadzieję, że to się jeszcze zmieni...

Izka wszystkiego naj, naj:-):-):-)
W sprawie seksu niestety nic nie umiem poradzić, bo u nas te sprawy zawsze były rzadko i na drugim planie. Ot takie mamy temperamenty:-pTeraz też nie wolno, ale nie brakuje nam tego:-)

hej.... a ja juz mam taką ochote na mojego męża ...ale nie wolno... zero seksu powiedził lekarz ... wytrzymam jeszcze te kilka miesięcy .... ale cięzko....

no dziewczyny, jak narazie przewazaja chlopaki, u mnie tez bedzie chlopak:-) dzisiaj sie dowiedzialam, i przeniesli mi termin na 31.10 ale ja zostaje z wami, bo mi termin to tylko mowi orientacyjnie, pewnie znowu urodze po terminie:-D

agathe82 gratuluje!!! ja mam nadzieje że będzie córeczka...ale to tylko takie moje ciche mazenie:-D
a jak tam wam mija wieczór....bo ja siedze sama w domu:zawstydzona/y:moj nie przyjedzie...jeszcze w pracy siedzi!:baffled: i tak mi jakos smutno:-(

oleńka19 jak to sama? a Maleństwo to co? ;-)

izka_sz wszystkiego naj :-) i zdrowego Dzidziusia :-)

A co do seksu, to zdziwiłam sie, jak przeczytałam, że kobieta to napalona kocica :eek: i juz myslalam ze ze mna cos nie tak.

pozdrawiam
Clue

OLEŃKA - no to witam w klubie....Mnie tez troche smutno.....M codziennie z pracy pozno wraca.....a teraz na dokladke zaraz wychodzi bo dostal w pracy bilet na mecz do Multikina :crazy: Wiec zaraz tez bede sama..........Dobrze, ze przynajmniej mlodego wykapal, nakarmil i spac polozyl....
AGATHE - gratulacje!!!!!! :-) Wiec bedzie parka...ja po cichu tez na to licze :-p

clue przepraszam, jakoś zapomnialam...:-):-) faktycznie jestem z dziecia a nie sama:happy:
Taki już nas losAnetko hehe. A myślałam ze tylko ja sama w domku...własnie zajadam się moim ulubionym ciastem -tofi. uwielbiam tą polewe:) może chcecie po kawalku:tak:

reklama
Wspólczuje dziewczyny samotnego wieczorku z brzuszkami, ja własnie psychicznie muszę się nastawić na kolację, bo mój zabrał się za smażenie naleśników i zeby mu nie zrobić przykrości będę musiała zjeść choć dwa, a juz taka pora nie za bardzo dla mnie do jedzenia:-(
Będę oglądać też mecz,ale to tylko z ciekawości:-)
Pozdrawiam i uciekam,bo juz nasi śpiewaja :-)

Do góry