Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

średnio miłe to z mojej strony ale najzwyczajniej w świecie jestem zmęczona...No i zaprosił gości bez mojej wiedzy. A mnie się marzył prysznic, wyrko i oglądanie meczu z mężem...Urwałam się na chwilką pod pretekstem załatwienia czegoś w pracy ale mam średnią ochotę wracać i oglądać mecz (jak dla mnie to trochę za dużo emocji-Naszym raczej średnio idzie...). A maleństwo strasznie szaleje
Chyba fika koziołki. Jutro wybieram się do lekarza a USG genetyczne mam 16 lipca.
, na tego łysego Angola !!!!. A mielibyśmy mecz wygrać !!!!!!
, to co się działo na boisku, to czarna rozpacz, najpierw myślałam, ze nas Austria rozniesie, później nasi grali jak na treningu podając sobie piłeczkę i już podniosła mnie na duchu ta bramka i na koniec karniak dla Austrii, nie, to jakaś pomyłka.Nasi mogą już się spakować,bo mecz z Chorwacją, to tylko formalność, jak Chorwacja rozniosła Niemcy, to bez komentarza, dla mnie Euro 2008 się skończyło:-)
Ale do 17 musze siedzieć w pracy:-(A po pracy do lekarza...
)a później idziemy na imieniny do mojej mamy. A niedziela też pewnie bedzie bardzo pracowita...Marzy mi się urlop - zaplanowany mam dopiero na początek sierpnia jeden tydzień i będziemy się bawić w remont( jak nie teraz to kiedy???)Masakra. Ale ja marudze ostatnio...
Będzie dobrze
U nas pogoda też beznadziejna a ja czuję się niezbyt dobrze. Mdli mnie od rana i jakaś taka słaba jestem i senna...A tu dopiero 12:-(