reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

mam chwilę żeby do was ajrzeć, bo moje dziecie siedzi obrażone w pokoju:wściekła/y:. zamówiłam mu przez internet spodnie do przedszkola a on woli transformera !!!
posiedzi, zmądrzeje, przeprosi! a ja teraz odpoczywam a on myśli :cool2::cool2::cool2:.
A swoją drogą to żołądek mi nadal dokucza:-(.
w nocy mi się zdarza podjadać waga +10.:baffled:

reklama
moja waga + 20 kg

oooo... mojemu brzucholudkowi sie przypomnialo ze trzebaby sie powiercic, a ostanio zrobil sie taki malo delikatny :zawstydzona/y::wściekła/y: niekiedy mam wrazenie ze ma ochorte rozerwac ten brzuch i wyjsc sobie...:-):-D

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczęta!
Aneta widzę w bojowym nastroju, że bez kija nie podchodź:-), ale nic dziwnego, faktycznie małe aniołki, a potrafią dopiec jak diabli:tak:, a te nasze "stare konie", to tym bardziej potrafią z równowagi wyprowadzić, ja ostatnio jak dałam popis wybuchu płaczu, bo coś tam powiedział (nawet już nie pamiętam co:-)), to teraz chodzi jak koło jajka:-D.
Kupiliśmy sokowirówkę i nic nie robi tylko soki z jabłek, pomarańczy, grejpfruta i marchewki, a ja to wszystko w siebie wlewam:-)
Co do zgagi to mi pomaga w miarę tylko mleko i koniecznie wieczorem przed snem, na szczęście bardzo smakuje mi mleko w ciąży, bo jak nie było tych soków, to musiałam mieć zapakowane pół lodówki mlekiem, bo schodziło w błyskawicznym tempie i piłam ze wszystkim co jadłam, mój M ostatnio robił mi zdjęcie jak jem śledzie popijając mlekiem, bo jemu coś takiego się w głowie nie mieści:szok:
Też słyszałam, że jak się ma zgagę w ciąży to dziecko rodzi się z gęstymi i długimi włoskami i faktycznie tak miała moja koleżanka:-)
Kończę bo to już mój przedostatni dzień w pracy i nie wiem w co ręce włożyć, a jak na złość zostały mi same skąplikowane sprawy i nie wiem jak wybrnę z tym do jutra:szok:
Pozdrawiam i mam nadzieję, że w końcu w piątek będę mogła sobie spokojnie wejść na nasze forum i wszystko kontrolować na bieżąco z mieszkanka:-)

A Wy mi narobilyscie smaka na ciacho, i teraz u mnie Zebra w piekarniku siedzi:-)
Z mezulkiem skrecilismy lozeczko, trzeba bedzie je pomalowac, bo poprzednia wlascicielka cwiczyla sobie zabki na szczebelkach:-)

Jakis bakcyl sie tu wkradl na nasze forum, coraz wiecej przeziebionych mamus :-(. Trzymajcie sie i kurujcie.

Tak dziewczyny piszecie o waszych zachciankach. Mnie tez slodycze kusza ale staram sie ich unikac. Natomiast od dwoch tygodni moglabym caly dzien jesc jablka, takie jeszcze niedojrzale, chrupiace i kwaskowate ze az zeby cierpkie sie robia:-).

Gabi9 - fajnie ze juz mozesz liczyc godziny do urlopu:tak:. Ja juz mam rece zoraz krotsze:-) i klawiatura na krajuszku biurka, jak tak dalej pojdzie to poprosze o wyciecie w biurku na brzuszek:-D.

witajcie.
mam przeczucie, że co po niektóre zaczną się rozpakowywać w ciagu najbliższych 2 tygodni ;-)
nie będe jedyną mamusią :-D

reklama
Do góry