reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

mallinka_ev najserdeczniejsze życzonka z okazji ślubu:tak:
Kiriam wkleje fotki na zamkniętym (dzisiaj albo jutro);-) mój maluch coraz bardziej się rozgląda i z zainteresowaniem obserwuje co się dzieje:-)
Aneta brak słów obyś rodząc na kogoś mądrego trafiła...
Lunia paskudnie że Cię jeszcze teraz przeziębienie dopadło wracaj do formy...
Agate a jak rodzeństwo, "dogadują się" jakoś???
No Antila to pewenie cisza przed burzą, z Izką tez tak bylo;-)

reklama
hej...
wkoncu chwila luzu....
Olek lekko podziebiony, na dodatek zjadł cos wczoraj i w nocy zwymiotował w łuzko...szok...

maluchy są przecudne, narazie nie moge nazekac, spia i cyckuja na zmiane... ja w sumie tylko karmie i piore....hahah...ale jestem szczesliwa ze w koncu je mam i wszytko dobrze sie ułozyło

rodziłam przez cc z zniecxzulenie zo, rozumiem dlaczego lekarze nie chca robic cesarek na zyczenie, to jest zupełnie inaczej niz przy akcji skórczowej....

Cześć Kobietki!!rzej w nocy

My już z Kamilem od wtorku w domu... tylko trochę mało czasu żeby wejść na forum i konkretnie coś napisać.

Mały jest grzeczniutki i jest strasznym żarłokiem... no i uwielbia spać w dzień... gorzej z nocą :) ale może się przestawi :) Póki co staram się karmić piersią... i mam nadzieję mały będzie dobrze przybierał na wadze :)

Ja natomiast walczę z silną anemią... miałam dotaczaną krew w szpitalu bo miałam hemoglobinę na poziomie 5,3 a jak mnie wypuszczali to miałam "aż" 8,6. Więc biorę leki krwiotwórcze i jestem na diecie bogatej w żelazo :)

Jak znajdę dłuższą chwilkę to opiszę poród we właściwym dziale :tak::tak:

Żaneta fajnie że się odezwałaś:tak: no i żeby maluchą tak zostało;-) a z tym praniem to napewno ja mam jednego i nie wyradiam:dry: a co dopiero przy dwóch:szok:
CzarnaAlutka to wiesz buraczki witaminki pietruszka w natce i wracaj szybciutko do zdrowia!

Cześć dziewczyny! Ja ze szpitala jeszcze pisze , moze jutro wyjdziemy jak wyniki małej bedą ok. Szczerze mówiąć nie podoba mi sie siedzenie w szpitalu bez mojego drugiego szcześcia.Wszystko tak szybko poszlo że do teraz nie moge uwierzyc ze już po. to było najdłuższe i najgorsze 7 godziny w moim życiu.Mała jest sliczna podobna do tatusia ale niechce pic z piersi bo po rodzie poszła na jakies badania i ja dokarmili a moja pierś łapie i wypluwa niewiem czemu .Mam nadzieje że jutro wyjde i odzyje na nowo.

Załączniki

• Zdjęcie028.jpg
    Zdjęcie028.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 51
witajcie, ja tez jeszcze 2w1 ale juz mam jakis depresje ze nigdy nei urodze :-( jeszcze maz na mnie naciski wywiera ze mialam nei donosic a tu jeszcze sie okaze ze pzrenosze :baffled: o cholere mu chodzi :confused: zachowuje sie jakby to nasze pierwsze bylo i nie wie nic o porodach... :no:

Niki - corka jest starsza siostra i chce go calowac ciagle, przytulac i nawet nosic sama;-) klepie go po plecach zeby mu sie odbilo i przykrywa kocykiem. No i smoczka ciagle mu chce wytykac:-) ogolnie na szczescie zazdrosci narazie nie ma, mam nadzieje ze sie nie pojawi:tak:

a corka nocuje u dziadkow juz drugi weekend z rzedu i bardzo jej sie to podoba;-)
za to maly cala wizyte u znajomych przespal i zapewne da mi popalic w nocy, ale coz odespie rano jak sie bedzie dalo, bo corka to wroci zapewne po obiedzie:-)

ja też nadal 2w1 i jak narazie żadnych symptomów. W poniedziałek robię badania a potem nie wiem chyba do szpitala się zgłoszę.

Dziś zrobiliśmy ostatnie zakupy dla małego tzn wózek fotelik samochodowy i wanienkę więc jest już wszystko tylko maleństwa brak :(

Insanes może maluszek skusi się, aby obejrzeć swoje nowe sprzęty;-):-)
Byliśmy dzisiaj na zakupach i mój M zachęcał dzisiaj córcię do wyjścia nartkami dziecięcymi i śniegiem :-D

reklama
Hej:-)

Dobrze ze ja tu sama nie zostalam w dwupaku bo bym sie juz calkiem zdolowala. Mowie se przyjdzie czas urodzisz, ale to chwilowe tylko, bo znowu wracaja mysli : chce juz!!!! No ale pocieszajace jest to, ze co niektore ;-) tez sie doczekac nie moga:-)

Antila ciekawy sposob zachety malej:-D moze ja tez czegos takiego wyprobuje, tylko hmmm czym by tu ja przekupic:-D:-D:-D

Milej niedzieli Mamuski:-)

Aaaaaa dziekuje bardzo za zyczonka slubne:-):***

Do góry