Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba tak mnie też rano mdliło strasznie już myslałam że będę lecieć... ale jakoś zasnełam:-(ja przez ostatnie 2 dni miałam mdłości poranne a bardziej posniadaniowe chciało mi sie wymioyować i było mi słabo nie wiem co to mogło być, dziś juz tak nie miałam... czy to normalne ze mdłości wracaja....
w czwartek jestem umówiona z okulistka w celu zbadania mojego wzroku czy przypadkiem nie bedzie mnie kwalifikował do cesarki, bo w lewym oku jeszcze jakis czas temu groziło mi oderwanie siatkówki, wiec nie mogłam wykonywac ciezkich pracy tzn dzwigac cieżarów, jezeli ona stwierdzi ze brak poprawy to bede miałą cesarke, mój lekarz kazał mi to załatwic bo potrzebne bedzie mi zaświadczenie, dam znac co i jak w czwartek....

i jakoś tak zapomniałam o obawach, no a dzisiaj powrót do rzeczywisości hehe normalnie piszę jakbym na jakiś wczasach była przez ten tydzień, ale tak sie czuję.
Ale to oczywiście za bardzo chyba nasz NFZ by kosztowało. Porażka normalnie. Ale co tam chyba inne tematy tutaj poruszamy :-)
Więc podkreśliłam - On Planuje ;-)