reklama

Listopad 2009

My również dołączamy się do "listopad 2009" dokładnie 28 :)
IMG 0622..jpg

reklama
mary mary :-D
butterfly Jojus rosnie jak na drozdzach. ostatnio byl chorutki i bylam z nim nawet dwa razy w szpitalu. zlapal jakiegos wirusa i ciagle wymiotowal i mial rozwolnienie. nic nie chcial jesc ani pic. schudl nam i nie mial w ogole humorku. ale juz jest o wiele lepiej.
wczoraj dostal pierwszy raz kaszke ryzowa z malinami. dosypalam mu do mleka lyzke tej kaszki i dalam, a dzis drugi raz. zadnych niepokojacych objawow nie ma, kupke zrobil sliczna i smierdzaca :-)
aktualnie rozmawia z tatusiem: blee, aguu, ahhh, ehhh, abuu, aaaj i takie tam :-D:-D:-D

ciesze sie dziewczynki ze juz mam ten internet bo sie stesknilam.

Witajcie u nas śnieg sypie strasznie więc nici ze spacerku. Mój Mateusz chyba ma przepuklinę
smilie2.gif
wyczułam gulkę u niego w mosznie (oczywiście oprucz jajek) ma jeszcze jedną normalnie się załamałam bo jeżeli to przepuklina to bez operacji się nie obejdzie
smilie2.gif
smilie2.gif

:-(
Na pocieszenie powiem Ci ze moi dwaj bracia jak byli malutcy tez mieli przepukline i kazdy przeszedl operacje i maja sie wspaniale ;-):-) dzieci o wiele lepiej znosza takie rzeczy niz dorosli i szybciej do siebie dochodza.
A tak na marginesie jak sobie pomyslalam ze mialabym miec takie dwie Joaśki to chyba bym nie dala rady :szok::-D o boze, teraz kregoslup mi siada, a jakbym miala miec podwojna dawke ciezarku na reku to co by bylo??? :szok::szok::szok: Podziwiam Ciebie i Bure - ma dwie coreczki :-)

My również dołączamy się do "listopad 2009" dokładnie 28 :)
Zobacz załącznik 221778

Witamy:) mały słodziak :-)
Jak fajnie ze tyle mam do nas dolacza :-D

Znacie to?

Prawdziwa kobieta:::

Nigdy nie ma:
1. Czasu
2. Pieniędzy
3. W co się ubrać

Zawsze ma:
1. Rację
2. Genialne dzieci
3. Męża idiotę

Z niczego potrafi zrobić:
1. Sałatkę
2. Kapelusz
3. Awanturę małżeńską

Trzy okresy w życiu kobiety:
1. Pierwszy: Psuje nerwy swojemu ojcu
2. Drugi: Psuje nerwy swojemu mężowi
3. Trzeci: Psuje nerwy swojemu zięciowi

Trzy zwierzątka prawdziwej kobiety:
NORKI ( w szafie )
JAGUAR ( w garażu )
OSIOŁ ( co na to wszystko zarobi)

butterfly Jojus rosnie jak na drozdzach. ostatnio byl chorutki i bylam z nim nawet dwa razy w szpitalu. zlapal jakiegos wirusa i ciagle wymiotowal i mial rozwolnienie. nic nie chcial jesc ani pic. schudl nam i nie mial w ogole humorku. ale juz jest o wiele lepiej.
wczoraj dostal pierwszy raz kaszke ryzowa z malinami. dosypalam mu do mleka lyzke tej kaszki i dalam, a dzis drugi raz. zadnych niepokojacych objawow nie ma, kupke zrobil sliczna i smierdzaca :-)
aktualnie rozmawia z tatusiem: blee, aguu, ahhh, ehhh, abuu, aaaj i takie tam :-D:-D:-D

ciesze sie dziewczynki ze juz mam ten internet bo sie stesknilam.

hej anadrii, napatrzylam sie na twoje maty i stojaki i musialam malej tez kupic,zeby nie myslala,ze jest gorsza od krystianka :)))))
wydaje mi sie,ze amelka zalapala tego wirusa od krystianka, w czwartek w nocy po wizycie u was bylam z nia w szpitalu--tez wymiotowala zolcia i rozwolnienie i nie chciala wogole jesc. na szczescie przeszlo po 48 h, ja dodatkowo jeszcze mialam goraczke.
dobrze,ze nasze dzieci juz zrdowe,ciezko patrzec, jak takie malenstwa sie mecza...:((

Dziewczyny takie wirusy po ustaniu objawow sa przez organizm jeszcze przez kilka dni rozsiewane, dlatego trzeba uwazac.

reklama
Znacie to?

Prawdziwa kobieta:::

Nigdy nie ma:
1. Czasu
2. Pieniędzy
3. W co się ubrać

Zawsze ma:
1. Rację
2. Genialne dzieci
3. Męża idiotę

Z niczego potrafi zrobić:
1. Sałatkę
2. Kapelusz
3. Awanturę małżeńską

Trzy okresy w życiu kobiety:
1. Pierwszy: Psuje nerwy swojemu ojcu
2. Drugi: Psuje nerwy swojemu mężowi
3. Trzeci: Psuje nerwy swojemu zięciowi

Trzy zwierzątka prawdziwej kobiety:
NORKI ( w szafie )
JAGUAR ( w garażu )
OSIOŁ ( co na to wszystko zarobi)

Hehe jakie to prawdziwe...

kobietki, niech Wam wszyscy zdrowieją szybciutko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry