Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehe jak na matematyce... ktos pokusi się o wzór?;-)Ale Iza dala warunek łączny "i" - czyli w wynikaniu logicznym jestes na fałszu![]()
Mnie jak zszywali ok 40 minut mimo ze nic nie czułam ciągle się pytałam..."już, już, już??????". Młoda lekarka miała chyba mnie dość ale była mega delikatna, pokazywała komuś co i jak. Na koniec powiedziała do mnie ze teraz trochę przyjemności i WSADZIŁA MI PALEC DO PUPY.............. Podobno patrzyła czy przy zszywaniu nie wkroczyła na "tamten teren". Mąż był z tyłu i głaskał mnie po głowie, zresztą jak przez cały poród, całował i głaskał włosy i głowę. Po porodzie prosił, zebym zmieniła szampon bo ciągle mu się poród przypomina hehehehehehe On to bardziej przeżywał biedak ode mnie!!!

działacie 5 miesięcy, ale skoro karmisz i nie masz @, to znaczy że nie masz owulacji, czyli szanse na ciążę bliskie zeru ;-) takie działanie dla przyjemności działania bardziej ..
dokładnie...Ja karmie tez i mam juz od 2 miesięcy regularny okres... wiec karmienie piersia nie nazwalabym skuteczna antykoncepcja.

tak czytam coscie tu nadrapaly...galy mi wyszly i pierwsze co pomyslalam to..... o matko....one zwariowaly....ja sie wybije i w ogole nie mysle o kolejnej ciazy, a tym bardziej porodzie!!!! jestem bardzo szczesliwa tak jak jest
zla jestem bo wczoraj bylismy na rodzinnym spacerze, zdielam torbe z wozka zeby poprawic malej oparcie i dzis rano sie okazalo, ze najwidoczniej zostala na lawcena szczescie nie bylo w niej nic cennego, pieluchy itp, ale lubilam ta torbe
no coz... mam nauczke
![]()