Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To dobrze ze dzieci nie czytaja opisow porodowja musze sobie coś kupic na chrzciny koniecznie i już jestem chora dosłownie jak o tym pomyslę... nienawidze zakupów.
A przez te opisy porodów i wspominki nie mogę czytac "smaopoczucia" bo mi się "strażniek ucznia" włącza i pisze "strona zawiera nieodpowiednie treści dla ciebie";-)hehe no ciekawe, które to treści takie nieodpowiednie dla mnie :-)
apetyt sie pojawil po 4 dawce antybiotyku na szczescieTo ja nie doczytałam wcześniej, że Twoje maleństwo jest chore :-( A, apetyt ma? Gorączkuje? Musi mieć jakiś antybiotyk, czy tylko antybiotyk w inhalacjach? Szkoda mi jak dzieci chorują, bo starego jak coś męczy to ledwo żyje, a co dopiero takie kruszynki :-(
za referat 5 +......
A ja zainspirowana moim synem i amatorska pasja do fotografii od wrzesnia ide na college uczyc sie fotografii i mysle o zmianie zawodu :-) College na szczescie jest wieczorowy lub wogole bede musiec pojawiac sie tylko na egzaminy i praktyki;-) ale tego dowiem sie pewnie juz niedlugo.
Ciesze sie jak glupia bo ostatnio nie rozstaje sie z aparatem nawet na sekunde. Siedze nocami na necie i ucze sie wszystkiego teoretycznie a na Oliverku szkole sie praktycznie ;-)
No to tyle u nas heheh rozpisalam sie jakbym referat pisala :-)
Ja mam szczęście bo mój mąż amatorsko zajmuje się fotografią, robi naprawdę piękne zdjęcia Hanulce
Ma swój ukochany aparat i wszędzie nam pstryka fotki...
Bardzo chciałby się w tym rozwinąć i pracowac w tej branży...
Tylko musi się ktoś mu dać sfotografowac, oprócz Hanuli![]()
na pewno(...) a ciekawe, czy w przyszłości spotkają się jakieś listopadówki na nowym wątku przyszłych mammuś
Ja juz ddziekuje...nie skorzystamJa się zastanawiam, która pierwsza będzie znowu z fasolinką chodziła? (...)
hehehe:-):-):-):-):-) jakoś nie wzięłam pod uwagę, ze moze Was to nie zdziwićKilolek czemu mnie to nie dziwi ????
roztrzebane babsko z ciebie hihihii
[/CENTER]