reklama

Listopad 2009

Ja się zastanawiam, która pierwsza będzie znowu z fasolinką chodziła? Kamcia już się stara ;D Powodzenia!
Ja właśnie mam dni płodne. Dzwonię do męża bo dopiero pierwszy okres miałam po porodzie i widzę, ze dni mam. Dzwonię do męża.. kotku mam dni płodne, a on - "zaraz będę" hehehe Oj.....wcześniejsze staranka były na maxa i w pierwszym msc się udało!
My z konkretną robotę zabieramy się od września;-):tak:..chciałabym tym razem mieć dzidziusia w cieplejsze dni:-D..

reklama
Kilolek, chcesz trzecie? Podziwiam...ale w sumie..fajnie:-)
pewnie że chcę!:-) mój m. to nawet chce 4 ale ja stawiam opór bo pokoi nam zabraknie i będziemy sie musieli do salonu wynieść(a ze otwarty to tak jakbym spała w kuchni) :baffled: wygodna jestem ;-)

ja tak chcialabym aby juz dzidzia byla marzec-kwiecien maj 2012 :] heheh czyli czerwiec 2011 zaczynamy działac ;-)
ja kwiecień - maj 2012. Poczekaj na mnie!!
mój mąz trochę biadoli, bo z noworodkiem na Euro nie da się pojechać :-):-):-):-) więc mże jednak się zdecyduję przeczekac Euro z brzuchem hehe :-) gorzej jak na stadionie zacznę rodzić ;-)

tak czytam coscie tu nadrapaly...galy mi wyszly i pierwsze co pomyslalam to..... o matko....one zwariowaly....:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja sie wybije i w ogole nie mysle o kolejnej ciazy, a tym bardziej porodzie!!!! jestem bardzo szczesliwa tak jak jest :-D

zla jestem bo wczoraj bylismy na rodzinnym spacerze, zdielam torbe z wozka zeby poprawic malej oparcie i dzis rano sie okazalo, ze najwidoczniej zostala na lawce:dry: na szczescie nie bylo w niej nic cennego, pieluchy itp, ale lubilam ta torbe:sorry2:no coz... mam nauczke:sorry2:

zacznijcie działać już..
zobacz ile my działamy... już 5 msc i nic....:-(
ale nie będziemy się poddawać.. jak nie rok po roku to może na 2011;-)

działacie 5 miesięcy, ale skoro karmisz i nie masz @, to znaczy że nie masz owulacji, czyli szanse na ciążę bliskie zeru ;-) takie działanie dla przyjemności działania bardziej ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry