reklama

Listopad 2009

Witam i ja. Ho u mnie sobota była tylko dla mnie. Od rana fryzjer po raz drugi od 11 m-cy matko mogę spojrzeć w lustro, a własny tatko mnie nie poznał. Poźniej zakupy troche dla męża i synka. No i pozniej na złamanie karku leciałam do domu bo się stęsknilam za synkiem. A on mały nicpoń nie chciał usnąć cioci tylko do zabawy ją ciągnął. Ale był grzeczny u mnie zasnął w sekundzie.

KIKOLEK marudz ile się da masz prawo.

Polaa z czasem się wdrożysz i zapoznasz ze wszystkimi. WITAMY !!!!

AGA ja też z rana miałam kaca teraz juz jest lepiej.

reklama
Poola pisz co ci slina na jezyk przyniesie heheheh :D

Aga a gdzie balowałas? :D:D:D ja w sobote cierpiałam :D
Kilolku napisz jak tam tort smakował gosciom :D

my dzis na zakupkach kupilam butki dla pawła za 49 zl w BOTI inne niz chciałam ale tez te super moze i ładniejsze :D

witaj!

alez dziś jestem padnięta. Upieklam 2 torty, ogarnelam nieco mieszkanie, stoczyłam walkę dzieci-kot, bylam u weterynarza, na zakupach, poprasowalam a poza tym nosiłam, nosilam i jescze raz nosilam
z kotem szalenstwo. Kuba z kotem szaleją a Michaś maltretuje nieziemsko, wiec musze go caly czas trzymać, on wrzeszczy wyrywa się, kota szarpie... dobrze,z ę kot mieszka na klatce to jak juz nie mamy siły kot idzie spac na klatke (a do spania jest chętny co chile jak tylko kawąłek koca poczuje) a wyglada tak

łooo czarny , aż strach się bać :D

mój tata pochodzi z Tarnawy :-)

cześć laski mam kaca buuuuuuuu...

Hehehe, jak ja się cieszę że mi kac nie groźny :D

Jestem wykończona, fizycznie, psychicznie, ogólnie żyć się nie chce :(

Pianostka http://archiwumallegro.pl/boidae_programator_czasowy_dobowy_15min-914090808.html Sa tez cyfrowe.

Ostatnia edycja:
Kasia w domu :-) driny z białym rumem wypróbowałam, w zeszłym tyg z wiśniówką w następnym jeszcze nie wiem :-):-)

dziunka ja karmienia miałam już naprawdę dość na dzień dzisiejszy wybieram kaca :-)

muszę się pochwalić że Igi chodzi od piątku krótkie trasy ale zawsze coś :-):-)

Hej dziewczyny :)
Miałam chwilę czasu i przeczytałam kilkanaście stron wcześniej co pisałyście :-)
Żałuję, że wcześniej się nie zalogowałam :( teraz to po prostu nie wiem co pisać itp. :(
WY juz wszystkie wiecie dużo o sobie, fajnie:) zazdroszcze...
Postaram sie jakoś w to wdrążyć i zacząć z Wami pisać.

Pozdrawiam
Pisz, pisz czekamya nas pytaj jak czegosz nie kumasz, bo my czasami stosujemy skroty myslowe i wszyscy wiedza o co chodzi, a ty pytaj :)))

Kasia w domu :-) driny z białym rumem wypróbowałam, w zeszłym tyg z wiśniówką w następnym jeszcze nie wiem :-):-)

dziunka ja karmienia miałam już naprawdę dość na dzień dzisiejszy wybieram kaca :-)

muszę się pochwalić że Igi chodzi od piątku krótkie trasy ale zawsze coś :-):-)

gratulacje kroczkow :))

kaca nie zazdroszcze, ale przynajmniej wiesz czemu cierpisz bo mnie od 3 dni tak glowa boli ze chodze po scianach
Maz wrocił - to dobra wiadomosc
Już spi - to zla wiadomosc :(((((
zrobil w tym tygodniu 7tys kilometrow szooook
ale stesknilam sie nawet za jego pochrapiwaniem i trzyma mnie nogami przez sen, dobrze ze nie za rece bo bym nie mogla pisac hihih
Jest jeszcze jedna dobra wiadomosc - chyba bedzie mial jutro wolne !!!!
zła tez jest - siedze w pracy do 18 :((((

Laski a co sie dzieje z Pasi????????????????????????/

polaaa tłumacze: passi to nasza kolezanka, ktora lubi nas trzymac w napieciu hihihi, a ostatnio nas opuscila i napiecie spadlo
Pasi co z Toba??????? Wami??????????

reklama
Poola pisz co ci slina na jezyk przyniesie heheheh :D

Aga a gdzie balowałas? :D:D:D ja w sobote cierpiałam :D
Kilolku napisz jak tam tort smakował gosciom :D

my dzis na zakupkach kupilam butki dla pawła za 49 zl w BOTI inne niz chciałam ale tez te super moze i ładniejsze :D
hmm no szłau nie było. 2 osoby powiedzialy, że dobry, reszta siedziała cicho ale to generalnie nie sa wylewni ludzie no a poza tym i tak sukcesem było, ze się trzymał kupy, wyglądał jak tort i w dodatku był jadalny. 3 + dla mnie :D

(tłumaczenie dla paoli - jestem totalnym beztalenciem w dziedzinie wypieków ale dzielnie trenuje by samodzielnie upiec dzieciom torty na urodziny :D)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry