reklama

Listopad 2009

reklama
Hej mamuśki, pamiętacie mnie jeszcze??:zawstydzona/y:;-)

Dziunka, raz jeszcze 100 lat i wszyyyyyyyystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i w ogóle, czego tylko chcesz:-):-)..

Mała+ praca, a w efekcie nic mi się nie chce..masakra:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Kurcze, chyba w jakąś jesienną deprechę popadam:-(
Podczytywałam Was w miarę na bieżąco, ale siedziałam cichutko:sorry:..mam nadzieję, ze z powrotem mnie przyjmiecie:-)

Cleo, Kaśka - mnie też wciągnęłyście w Waszą tajemnicę :-D
A jeszcze Twój post Cleo już wogóle podniecił całą sytuację :-D
Ciąża?????:szok::szok::szok::-D:-D:-D To gratulować czy nie :rofl2: bo nie wiem czy w takim przypadku się cieszysz czy nie bałdzo :-D No ale na sam koniec pewnie się cieszyłabyś, gdyby co, jakby co :sorry:;-)

Oj Ula Ula:-Dna 99,9% nie jestem w ciąży ...ale NASZA KASIA MA fantazję :-D:-D:-Di szczerze mi zyczy następnego dzidziusia ,najlepiej pięknej córeczki o urodzie Kleopatry przynajmniej :-D:-D:-Dale nie planuję w najbliższych latach dziecka , w ogóle nie wiem czy jeszcze chcę...także byłabym zaskoczona totalnie...:sorry:

DO URODZIN ZOSTAŁO 5 DNI HURAAAA:szok::szok::szok::-):-):-)

Dziunka przyjmij i od nas cieplutkie życzonka, dużo dobrego, zdrówka dla całej rodzinki, spełnienia marzen i wszystkiego naj, naj, najlepszego no i paru zer wiecej na koncie :P

Dla wszystkich solenizantów od nas z Pawłem wszystkiego najlepszego!!!!!

Mi też dziewczyny sie pawel nie podoba, kicha drugi dzien i dzisiaj ma takie załzawione oczy i to kichanie :((((

Idę prasować bo zarosne a jutro na rano :((((

Moja mama kupiła mu do jego pokoju (dawny moj hihihi) hustawke i nie moglam go do domu wyciagnac tak mu sie podobalo, a mamy piesek tak za nim caly czas latal do przodu i do tylu dwa male wiariaty

reklama
Kochane... kotek został w tym schronisku masakrycznie zarobaczony.. Dostał zastrzyk na wzmocnienie , bo nic od 2 dni nie je.. oprocz tego lek na odrobaczenie. Mamy obserwowac i przyjechac w razie czego a jak nie to za 2 tyg.
Mysle , ze dzisiejsza noc bedzie decydujaca. Jest słaby , pije tylko wode.. sukcesem bylo zrobienie kupki , miałam ja obejrzec i tam doslownie jajka robakow.. Myszkin dostał tez lek na zas. Antka mam trzymac z daleka . Zrobie mu badania na robaki tak dla pewnosci.. jak mu sie nic niepoprawi to jutro znowu pojade..

DZIUNKA STO LAT!!!!!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry