• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
maxwell co macie za kapek? na zdjęciu w albumiku?
Niekapek z Aventu z twardą końcówką (ona jest od 12 m-cy)..Marysia lubi z niego pić - chyba, że widzi, że ktoś inny pije ze zwykłego kubka lub z butelki (ja:zawstydzona/y:) wtedy i ona tak chce..

Załączniki

• P1030353.jpg
    P1030353.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Niekapek z Aventu z twardą końcówką (ona jest od 12 m-cy)..Marysia lubi z niego pić - chyba, że widzi, że ktoś inny pije ze zwykłego kubka lub z butelki (ja:zawstydzona/y:) wtedy i ona tak chce..

bombowe zdjęcie :)

tyle nagadalyscie o tym alkoholu to caly dzien za mną chodzil drink i dostalam :)
pije żubrowke z sokiem jablkowym za zdrowie mojej mamusi
dzisiaj onczy 50-tkę, bylismu u niej na chwile z kwiatiem i pierscionkiem srebnym z bursztynem
obiad urodzinowy w niedziele

Etna to mój ukochany drink :) mmmm
złóz mamie życzenia koniecznie- ma dobry gust- bursztym to moj ukochany kamień !!!!! :) to taka mała podpowiedz gdybys miała problem z prezentem na moja 50tke :D

Etna to mój ukochany drink :) mmmm
złóz mamie życzenia koniecznie- ma dobry gust- bursztym to moj ukochany kamień !!!!! :) to taka mała podpowiedz gdybys miała problem z prezentem na moja 50tke :D

Martuś jak będziesz konczyć 20 to Ci też kupie, a drink faktycznie dobry, ale szybko się kończy :(((
no a jutro do pracy :)
mam na 10.30 do 17,30 już mi sie nie chce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry