• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Hej kobietki:-)

Mama, wyrazy współczucia - przepraszam, że tak późno, ale jakoś tak wyszło:sorry2:..
Aga
, zazdroszczę:-) fajnie tak "wyskoczyć"..
Anawawka, trzymam mocno kciuki za Gosieńkę!!!!!!!
Dziubasku, za Ciebie także!:-)Żeby maleństwo się w końcu zdecydowało na przyjście:-)

Ja dziś miałam przygody z parkowaniem:sorry2:..u nas pod firmą jest bardzo mało miejsca na parkowanie i zawsze wszyscy się cisną, gdzie popadnie..no i zaparkowałam tak, że tył samochodu wchodził trochę na chodnik, a że potem jeszcze doparkowały dwa inne auta, to ludzie nie mieli za bardzo przejścia..:zawstydzona/y:..no i wychodzę z pracy, patrze, a tam za wycieraczką wezwanie na komisariat..od razu w te pędy lecę tam - było niedaleko - i tłumaczę się, że tylko "dupka mi wystawała"-tak mi się wymsknęło:-D..trochę mnie pan władza postraszył, ale na szczęście dostałam jedynie upomnienie - zaoszczędziłam 100zł..:-)

Edit:
Agrafka - "Lampka wina na odreagowanie, do seksu???" - zabrzmiało ciekawie..

reklama
szczególnie moja babcia, ze nikt z nią nie chce kieliszka cytrynóweczki wypić.

O babcie są szczególnie groźne;-) Przyjaciel mojego brata ma babcię, która jak tylko zobaczy młodzież w domu łapie za rękę i ciągnie do stołu aby spróbowali nowej naleweczki ;-) I to nie jest tak, ze można jej odmówić - oj nie! Potem wstać też nie pozwala, łapie za ramiona i sadza z powrotem:-DMati mało asertywny i zawsze odchoruje:-DOstatnio zamiast odprowadzić dziewczynę na pociąg to ona go musiała zaprowadzić do łóżka i zrobić herbatki:-D

Uff ale mnie dziś głooowa boli. Kosmos:cool:
maxwell mandacik? tuz przed urodzinami ? niaładnie:-D
Dziunka przedstawisz mi babcie?;-):-)
Antek wlasnie zasnał , M w papierach a ja juz w łózku.:cool2:

kilolek
jestem pod wrażeniem twojego odchudzania:-)

Aga prawda , ze kilolkowi swietnie idzie? ja te jestem pod wrazeniem :)
dzieki dziewczyny ale jeszcze dłuuuga droga przede mną

Ula do linczu mi daleko :) Po prostu słowa samochód i alkohol dla mnie sie wykluczaja i niewazne , czy to kieliszek dwa , czy pół litra. Rowniez niezaleznie od sytuacji
Miałam ciecie cesarskie w czwartek . Wyjsc miałam w niedziele, ale juz w sobote niespodziewanie dostałąm wypis. Maz z piatku na sobote swietował urodziny pirworodnego z nasza rodzinka do 6 rano. Wsiadł w taksowke i przyjechał po mnie bo czuł , ze alkohol jeszcze krazy. Do dzis wspominam jak to maz po mnie przyjechał do szpitala :) promile parowały mu jeszcze uszami . Prosiłąm go Mirek wez te moje szare spodnie ciazowe co ubiore na wyjscie . I wział szare , swoje :) wciagnełam je do polowy ud :) dobrze ze miałam dłuuuugi sweter . I tak szłam trzymajc portki co by nie spadły
heheh dobre

hmmm pisalam tego posta od 14 :/ a teraz tto juz nie wiem co miałam napisać. Żyć mi to moje marudne dziecko nie daje

aaa jutro remont mi się zaczyna. Teść szafę w sypialni będzie robił. Zaczęłam więc oprózniać sypialnię i nie mogę się nadziwic jakim cudem to wszytsko sie tam zmieścilo :/

Marta taka to pożyje ;p

U mnie Oli był okropnie spiący przed 19, tak ze o 18.30 zrobiłam mu kąpiel a teraz fika. No myslalam ze sie zaziewa, ciagle chcial na rękach. Dopoki nie wykąpalam, nakarmilam, polozylam sie z nim w sypialni i tutaj bajka sie konczy ;p bryka z tatą ;D

A ja dzis jeszcze troszkę czekam i za chwilę usypiam małego i sama do łóżka fikam :)

Kilolek widzisz jaka jestes bogata w dobra materialne :) szukaj , szukaj moze cos jeszcze w tej sypialni znajdziesz :)
co do diety- grunt to zacząć :)

Ula to kladz młodego :) w lozku jest sympatycznie

no bardzo bogata w sterte rupieci i ciuchy we wszystkich rozmiarach tylko nie tym który aktualnie nosze :D muszę sie co najmniej połowy pozbyć

maxwell mandacik? tuz przed urodzinami ? niaładnie:-D
Antek wlasnie zasnał , M w papierach a ja juz w łózku.:cool2:
Na szczęście miałam fuksa:-)..za tą 100-kę zamówiłam sobie dwa biustonosze na necie:-D:tak:..
Mi Marysia też szybciutko dzisiaj zasnęła, tzn. o 19.30 - i ładnie sobie śpi (tfu tfu odpukać)..
aaa jutro remont mi się zaczyna. Teść szafę w sypialni będzie robił. Zaczęłam więc oprózniać sypialnię i nie mogę się nadziwic jakim cudem to wszytsko sie tam zmieścilo :/
Kilolek, zazdroszczę Ci - przydałaby mi się nowa, pojemniejsza szafa:tak:..już mi mała do szafy się wkludziła i zajęła 2 półki..:szok:

reklama
hehe a ja do tej pory nie mialam wcale szafy. Wszystko w kartonach stalo

Ula, ne do mnei pytanie ale i tak odpowiem, :D to kubeczek avventu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry