maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Hej kobietki:-)
Mama, wyrazy współczucia - przepraszam, że tak późno, ale jakoś tak wyszło
..
Aga, zazdroszczę:-) fajnie tak "wyskoczyć"..
Anawawka, trzymam mocno kciuki za Gosieńkę!!!!!!!
Dziubasku, za Ciebie także!:-)Żeby maleństwo się w końcu zdecydowało na przyjście:-)
Ja dziś miałam przygody z parkowaniem
..u nas pod firmą jest bardzo mało miejsca na parkowanie i zawsze wszyscy się cisną, gdzie popadnie..no i zaparkowałam tak, że tył samochodu wchodził trochę na chodnik, a że potem jeszcze doparkowały dwa inne auta, to ludzie nie mieli za bardzo przejścia..
..no i wychodzę z pracy, patrze, a tam za wycieraczką wezwanie na komisariat..od razu w te pędy lecę tam - było niedaleko - i tłumaczę się, że tylko "dupka mi wystawała"-tak mi się wymsknęło
..trochę mnie pan władza postraszył, ale na szczęście dostałam jedynie upomnienie - zaoszczędziłam 100zł..:-)
Edit:
Agrafka - "Lampka wina na odreagowanie, do seksu???" - zabrzmiało ciekawie..
Mama, wyrazy współczucia - przepraszam, że tak późno, ale jakoś tak wyszło
..Aga, zazdroszczę:-) fajnie tak "wyskoczyć"..
Anawawka, trzymam mocno kciuki za Gosieńkę!!!!!!!
Dziubasku, za Ciebie także!:-)Żeby maleństwo się w końcu zdecydowało na przyjście:-)
Ja dziś miałam przygody z parkowaniem
..u nas pod firmą jest bardzo mało miejsca na parkowanie i zawsze wszyscy się cisną, gdzie popadnie..no i zaparkowałam tak, że tył samochodu wchodził trochę na chodnik, a że potem jeszcze doparkowały dwa inne auta, to ludzie nie mieli za bardzo przejścia..
..no i wychodzę z pracy, patrze, a tam za wycieraczką wezwanie na komisariat..od razu w te pędy lecę tam - było niedaleko - i tłumaczę się, że tylko "dupka mi wystawała"-tak mi się wymsknęło
..trochę mnie pan władza postraszył, ale na szczęście dostałam jedynie upomnienie - zaoszczędziłam 100zł..:-)Edit:
Agrafka - "Lampka wina na odreagowanie, do seksu???" - zabrzmiało ciekawie..

..