• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witam dziewczyny, widze ze temat alkoholowy sie pociągnął, każdy ma swój rozum i robi jak uważa. Wczoraj byłam u projektanta-architekta i troche mnie ceny projektow przerazily. Skąd tu nagle wziąść ok 4tys zloty. Troche w tym roku za dużo wydatków i chyba nie damy rady ruszyć z budowa. Szkoda, zawsze to jakis krok na przód, ale najpierw ślub-bo znowu minie X lat . Dziś idziemy znowu do klubu mam, mam nadzieje ze bedzie troche wiecej dzieciaczkow. Milego dnia

reklama
Witajcie,

Ilona a to dopiero poczatek wydatków niestety :(

U nas dzis szaro i ponuro . Wezme malego zaraz na specer póki nie pada deszcz :) Jutro jade do Bydgoszcy po wpis , oddac indeks i zostane u kolezanki. Mamy małe spotkanko a ja troche odpoczne :)

edit. WYSZŁO SŁOŃCE!!!! ruszamy na spacer

Ostatnia edycja:
Ja na chwile i pędzę doczytywać oraz trochę popracować ...
My po szczepieniu na odre, świnkę... , trochę mnie pediatra pocieszyła, że w sumie jest wada, ale do maja można poczekać...
Następne szczepienie w kwietniu....

Hej dziewczynki

My juz po spacerku, Olis spi, dostał na spiocha butlę, ja lecę do pieca podłożyć i położe sie sama, zawsze mam na to ochotę a potem zasiądę przed kompem i kaplica ;p

Ja dzis mam dzien praniowy, oczywiscie codziennie puszczam conajmniej jedno pranie, ale dzis jeszcze sobie dokopsałam ochraniacze 2 sztuki z OLisia łóżeczka. Mam założone dwa z jednej i drugjej strony, kupialm za namową koleżanki takie do połowy długości łóżeczka i to błąd, ale żem niezdecydowana na firmę i kolor kupiłam kiedys dwie feretti i amy :)
teraz Olis spi bez ochraniaczy, jakos tak biednie te łóżeczko wygląda bez nich hehehe, i bałam sie ze obtłucze sobie głowkę podczas snu bo on zawsze głowkę pod szczebelkami ma wiec poobkladalam podusiami i kocykami i maluszek spi - sam zasną znowu hehhehe :)

Anawawka zdrówka dla Was!!!!! Wszystko będzie dobrze!!! Wy w maju bedziecie miec jakis zabieg tak?

I my juz po spacerku :) zasiadłam do Was z kawką i czekoladką :)
Anawawka oby szeczpienie przeszło bez echa :) bedzie dobrze !!! a serduszko poczeka do maja i potem bedzie jak nowe :)

Ula - nie wiem co zrobią w maju z Gośką, zapewne będzie kwalifikacja do zabiegu bądź nie, zobaczymy.. wszystko mam się dowiedzieć od lekarza prowadzącego 24 maja wrrrrrrrr
Martolinka - liczę na to, że Gośka , tak jak jej tata, nie będzie odczuwać tej dziury ani dodatkowych rzeczy. Na razie jest tak słodka, coraz bardziej gada, wariuje i próbuje bawić się z siostrą / Hanka w jej wieku z rówieśnikami nie miała takiego kontaktu /. I mam nadzieję, że tak jak Hanka szczepienie nie da znać o sobie. / Hanka miała 14 miesięcy i 23 dni jak dostała tą szczepionkę /.

Martolinka - wg mnie tak, bo są razem prawie non stop, młodsza podpatruje starszą / co oczywiście ma swoje minusy, bo jak Hanka źle się zachowuje to mała papuga robi to samo /, starsza musi nauczyć się , że jest ktoś jeszcze, a młodsza ma to od urodzenia ;-);-). Psycholog by znalazł inne jeszcze dodatkowe plusy.:-D

Czeeść wam u nas nic ciekawgo. B mi kupił aparat :-) cyfory ale sie ciesze,bo nawet aparatu nie mieliśmy tylko telefonem zdjęcia robiłam.

Idę za 2 h do szkoły a taaaak mi sie nie chce :-(. Patyś zaraz wstanie więc życzę miłego dnia Wam :*

reklama
nam dziś mija właśnie 14 dni od szczepienia odra, świnka, różyczka - jest wszystko ok więc jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa :)
Ciekawe jak to u nas będzie, czy Olaf się uwsteczni???a Filip będzie nadganiał szybciej?!?!

Ja oczywiście nadal w dwupaku :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry