• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Dziubasku ja tez codziennie myslami z Tobą :)

Ty to masz hehehe jeszcze tamtego nie zapomnialas a juz drugi porod Cię czeka, choć dla mnie to było miłe przezycie hehehehe. Każdy był dla mnie, wszyscy chodzili wokoło mnie w szpitalu, pielęgniarka, Hubert a ja lubię jak jestem najważniejsza hehehheheh
Mimo ze dwie kolezanki ktore rodzily przede mną parę msc mnie nastraszyły ze plakałam w nocy do męża i jestem panikara nie z tej ziemi poród był dla mnie czyms fantastycznym!!!!!! Mimo ze parte mialam ponad 2h a porod trwał od ok 8-13, bole mi sie zaczęły jak na okres koło 2 ale mąż kazał spać heheheh bo zesmy sie naczytali ze przy bolach powinnam po scianach chodzic a ze nie chodzilam kazał spać :P I gdyby ktos kiedys mi to powiedzial swtwierdzilabym ze zgłupiał.

DZIUBASKU!!!! BĘDZIE DOBRZE!!!! URODZISZ SZYBCIUTKO I PRAWIE BEZBOLEŚNIE!!!!!!!! :D

Niekapek z Aventu z twardą końcówką (ona jest od 12 m-cy)..Marysia lubi z niego pić - chyba, że widzi, że ktoś inny pije ze zwykłego kubka lub z butelki (ja:zawstydzona/y:) wtedy i ona tak chce..

Haha, fajna fotka! Asia robi to samo:tak:

Etna, to gdzie pracujesz?
Ja wstaję o 5.00, mam na 6.00 do 14.00:cool2:

Ja od 9 do 14:cool2:

Dziubasku a mówia , ze 2 poród czesto jest szybciej niz termin..Na pewno masz już dosc , ale w sumie juz blizej niz dalej!!!

No ja przenosiłam dwa tygodnie, a pierwszą ciążę miałam równo z terminem;-)Poród na pewno jest szybszy, ale u mnie był bardzo bolesny:-(

dziubasku ja też o tobie myślałam właśnie dziś rano i tak się zamyśliłam, że aż mi się wydaje że może sama w ciąży jestem.. aż sobie chyba test kupię z ciekawości :)

Ooo staranka?:-)

Ja po przesłuchaniu...ufff.... tak mnie to psychicznie załatwiło że spałam całą drogę do domu w pociągu - masakra! Ledwo na oczy patrzę!

Ooo staranka?:-)

hmm.. wiesz co, tak sama przyznaję bo to byłby wyjątkowy zbieg okoliczności, przy mojej częstotliwości karmienia. Ale chciałabym... :)

Ja po przesłuchaniu...ufff.... tak mnie to psychicznie załatwiło że spałam całą drogę do domu w pociągu - masakra! Ledwo na oczy patrzę!

Ale bardzo się czepiali, mieli jakieś podstawy ? Ja też wypełniałam te ich durne kwestionariusze, na szczęście nic nie chcieli...

....

Ale bardzo się czepiali, mieli jakieś podstawy ? Ja też wypełniałam te ich durne kwestionariusze, na szczęście nic nie chcieli...

a na jakiej podstawie oni się was tak czepiają bo nie kumam

Dziunka tzn że ty już bez samochodu? a długo tym pociagiem jedziesz?

Witam dłuzyl mi sie dzisiaj ten dzien w pracy a jutro pobutka o 6

W Sobote basen, a Pawlowi oczy ropieja i mam stracha, nawet dzisiaj siedzial w domu bo balam sie ze przewieje te oczka do reszty

Dziunka co to bylo za przesłuchanie? nie w temacie jestem? gdzie jechalas?

Do ABW.

hmm.. wiesz co, tak sama przyznaję bo to byłby wyjątkowy zbieg okoliczności, przy mojej częstotliwości karmienia. Ale chciałabym... :)

To życzę fasoleczki :-)albo nie, życzę małego FASOLECZKA :tak:

Kwestionariuszów nie wypełniałam, normalne przesłuchanie, ponad 2-godzinne. Wiesz, kamienna twarz, różne chwyty, wjeżdżali mi na sumienie, rodzinę moją w to mieszali itp. Ale twarda sztuka ze mnie i nie dałam sobie wcisnąć dziecka w brzuch ;-)

a na jakiej podstawie oni się was tak czepiają bo nie kumam

Dziunka tzn że ty już bez samochodu? a długo tym pociagiem jedziesz?

Witam dłuzyl mi sie dzisiaj ten dzien w pracy a jutro pobutka o 6

W Sobote basen, a Pawlowi oczy ropieja i mam stracha, nawet dzisiaj siedzial w domu bo balam sie ze przewieje te oczka do reszty

Mam auto. Na razie chyba nie sprzedamy. Tzn szukamy kupca ale już na spokojnie. Na wynajem wzięłam pożyczkę:baffled:

reklama
Byłam dzis u znajomej i jej syn ma 9 miesiecy a jak siedzi to jeszcze sie kiwa :szok: ale najgorsze było to jak dotknełam mu główke. Miał mega wielkie ciemiaczko. dostaje 4 krople wit D A jak u was z ciemiaczkiem? mój nadal ma wielkosci opuszka palca.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry