martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dziubasku a mówia , ze 2 poród czesto jest szybciej niz termin..Na pewno masz już dosc , ale w sumie juz blizej niz dalej!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niekapek z Aventu z twardą końcówką (ona jest od 12 m-cy)..Marysia lubi z niego pić - chyba, że widzi, że ktoś inny pije ze zwykłego kubka lub z butelki (ja) wtedy i ona tak chce..

Etna, to gdzie pracujesz?
Ja wstaję o 5.00, mam na 6.00 do 14.00![]()

Dziubasku a mówia , ze 2 poród czesto jest szybciej niz termin..Na pewno masz już dosc , ale w sumie juz blizej niz dalej!!!
dziubasku ja też o tobie myślałam właśnie dziś rano i tak się zamyśliłam, że aż mi się wydaje że może sama w ciąży jestem.. aż sobie chyba test kupię z ciekawości![]()
Ooo staranka?:-)
Ja po przesłuchaniu...ufff.... tak mnie to psychicznie załatwiło że spałam całą drogę do domu w pociągu - masakra! Ledwo na oczy patrzę!
....
Ale bardzo się czepiali, mieli jakieś podstawy ? Ja też wypełniałam te ich durne kwestionariusze, na szczęście nic nie chcieli...
Dziunka co to bylo za przesłuchanie? nie w temacie jestem? gdzie jechalas?
hmm.. wiesz co, tak sama przyznaję bo to byłby wyjątkowy zbieg okoliczności, przy mojej częstotliwości karmienia. Ale chciałabym...
Ale bardzo się czepiali, mieli jakieś podstawy ? Ja też wypełniałam te ich durne kwestionariusze, na szczęście nic nie chcieli...

a na jakiej podstawie oni się was tak czepiają bo nie kumam
Dziunka tzn że ty już bez samochodu? a długo tym pociagiem jedziesz?
Witam dłuzyl mi sie dzisiaj ten dzien w pracy a jutro pobutka o 6
W Sobote basen, a Pawlowi oczy ropieja i mam stracha, nawet dzisiaj siedzial w domu bo balam sie ze przewieje te oczka do reszty

ale najgorsze było to jak dotknełam mu główke. Miał mega wielkie ciemiaczko. dostaje 4 krople wit D A jak u was z ciemiaczkiem? mój nadal ma wielkosci opuszka palca.