Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ilona a tamta kobieta nie była na normalnej wizycie u lekarza np. kiedy szczepila, lub jak dziecko np. chorowało? Co to za lekarz, ktory nie zwrocił na to uwagi? Szkoda normalnie słów na matkę i ludzi dookoła niej....ech
![]()
Wczoraj byłyśmy na spotkaniu klubu mam, dużo dzieci bylo, ale tak w wieku od 2 lat, był też chlopiec 11 m-cy . Musze wam powiedziec, ze ten chlopiec nie chodzi, nie raczkuje, nie pełza. Bylam w wielkim szoku ze matka nie poszla z nim do lekarza, bo na moje oko coś jest nie tak.
No właśnie. Przejrzałam net i właśnie guzy pęcherzykowe są "podejrzane" bo mogą prowadzić do raka pęcherzykowego. I dopiero po wycięciu i zrobieniu badania histopatologicznego można to stwierdzić dokladnie(ponieważ przy biopsji lekarz mógł nie trafić w komórki rakowe).
Także wcale nie takie uffffno nic, teraz trzeba czekać na endo.
Dziunka a więc u mnie cos takiego napisali to wynik badania z 2007 roku, przez Ciebie albo i dzięki Tobie ;p chyba bede musiala zrobic ponownie usg tarczycy bo pewnie po porodzie i wysiłku to mi to urosło....ale ja narazie nie mam czasu myslec o sobie, e tam
wniosek - komorek podejrzanych nie znaleziono
komentarz - obraz cytologiczny 3 guzków koloidowych zmiana w płacie lewym z cechami hiperplazji nabłonka pęcherzykowego.
Brałam tylko euthyrox.
W tamtym okresie net był dla mnie mało ważny i nawet nie szukalam nic w necie na ten temat. Teraz tez nie bede, lekarz mowil ze ok - wiec sie tego trzymam
tylko....to było 4 lata temu, ciort wie co ja z tych nerwów tam mam...tfuuuu
hej chce sie pochwalic ze wygrałam <tzn siostra mi wygrala bo sobie wczoraj tez wygrała> ekspres DOLCE GUSTO
i tu pytanie do dziewczyn czy inne kapsułki tez dzialaja w ekspresie czy tylko oryginalne? wiem ze AniaS ma taki![]()
przemyliśmy wodą utlenioną, po chwili przestało lecieć i okazuje się że ma dziurkę w paznokciu
Mądry tata dał klucze do zabawy i jak się wywróciła musiały jej jakoś przebić ten paznokietek. Nie wiem dokładnie jak, pojęcia nie mam! Teraz A ma nauczkę!
Gdzie założyć konto?
Mbank, inteligo? MBank niestety odpadł, bo nie ma w mieście nikogo z przedstawicieli,a podpisać przez kuriera nie opłaca się (bo to chyba się płaci?). Inteligo? Co możecie polecić?