• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Gdzie założyć konto?

Mbank, inteligo? MBank niestety odpadł, bo nie ma w mieście nikogo z przedstawicieli,a podpisać przez kuriera nie opłaca się (bo to chyba się płaci?). Inteligo? Co możecie polecić?
Dziunka, ja mam w Aliorze i sobie go chwalę..mogę gdzie bądź wypłacić pieniądze z bankomatu, bo mam za darmo, przelewy także za darmo- płacę tylko za kartę - 5 zł miesięcznie..

reklama
ło matko Dziunka...gdybym się tak zachowała jak piszą w poradniku dobrej zony Hubert pomyslałby ze albo mam temoeraturę, albo cos przeskrobałam........brrr.... Dam to do przeczytania mojemu męzowi hehehhehhehehehe

Gdzie założyć konto?

Mbank, inteligo? MBank niestety odpadł, bo nie ma w mieście nikogo z przedstawicieli,a podpisać przez kuriera nie opłaca się (bo to chyba się płaci?). Inteligo? Co możecie polecić?

Aaaa zapomniałam napisać że mieliśmy wypadek. Asia się przewróciła, porządnie rozpłakała, A podchodzi a tam cała rączka we krwi, na podłodze plamy, przyniósł mi ją do kuchni, krew kapała i to porządnie:szok:przemyliśmy wodą utlenioną, po chwili przestało lecieć i okazuje się że ma dziurkę w paznokciu:szok: Mądry tata dał klucze do zabawy i jak się wywróciła musiały jej jakoś przebić ten paznokietek. Nie wiem dokładnie jak, pojęcia nie mam! Teraz A ma nauczkę!:angry:

ja mam mBank i polecam, kuriera sie nie placilo a i wszystko mozna samemu przez internet pozalatwiac :)

dziunka w ING ŚLĄSKI konto DIRECT wszystko za darmo tylko warunkiem jest że musisz przez m-c kartą w sumie 100 zł zapłacić mój mąż dzisiaj sobie je otworzył naprawdę warto za przelewy 0zł za prowadzenie konta 0zł tylko płatności kartą wymagają:-):-)

kurier jest za darmo jeśli chodzi ci o konta typowo internetowe :tak::tak:

Gdzie założyć konto?

Dziunka ja mam od paru dobrych lat w mBanku i w Inteligo.
Kiedyś mBank był dużo leszy, teraz wolę Inteligo. W jednym i drugim nie płaci się za kartę ani za konto. Za przelewy też już chyba nie.

Zalety Inteligo:
- bardzo wygodny serwis internetowy
- nie dzwonią bez przerwy z ofertami
- dużo bankomatów BP

Wady:
- zdrapkowa karta kodów
- autoryzacja płatności podpisem

Zalety mBank:
- hasła jednorazowe sms
- autoryzacja płatności PIN

Wada mBank:
- nie wszędzie są bakomaty euronet, teraz jest trochę lepiej bo można też za darmow wypłacić z cash4you i z WBK

Mądry tata dał klucze do zabawy i jak się wywróciła musiały jej jakoś przebić ten paznokietek. Nie wiem dokładnie jak, pojęcia nie mam! Teraz A ma nauczkę!:angry:

biedna Asiulka, ucałuj rączkę :*
Ja też daję klucze do zabawy bo Ala uwielbia... i za każdym razem się boję zeby sobie czegoś nie zrobiła :/
Więcej nie dam, paznokiec się do wesela zagoi, chociaż pewnie bolało, ale jak pomyślę, ze się małe może przewrócić i tym kluczem w oko... BRRRR...

Poradnik dobrej żony z 1955 roku

i książki historyczne - HerstoriA

A teraz z części „Rad dla mężczyzny”: Po zakończeniu intymnego aktu z żoną, powinniście pozwolić jej iść do łazienki, iść za nią nie powinniście. Dajcie jej pobyć samej. Być może zechce ona popłakać.

:-D:-D:-D

:))))))))

poczytam resztę złotych myśli w wolnym czasie.. :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry