• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

fajnie pracować w domu??

Pracuje tak 1-2 razy w tygodniu. Fajnie głównie dlatego, ze zaoszczędzam czas (2 godziny w sumie) na podróży do i z pracy, wiec możemy z Alusią spokojnie się wybrać do żłobka i trochę wcześniej ją odbieram. No i mogę spokojnie śniadanie zjeść :)

A tak w ogóle to mam póki co super elastyczność w pracy :)

reklama
Agrafka - to fajną masz "górę";-) , u mnie niestety by to w robocie nie przeszło, a z drugiej strony nie wiem czy bym umiała nie zajmować się przy okazji domem... ale to insza inszość.
Świeci słońce i ... chce się żyć, tak pełną piersią :-D

dziunka w ING ŚLĄSKI konto DIRECT wszystko za darmo tylko warunkiem jest że musisz przez m-c kartą w sumie 100 zł zapłacić mój mąż dzisiaj sobie je otworzył naprawdę warto za przelewy 0zł za prowadzenie konta 0zł tylko płatności kartą wymagają:-):-)

kurier jest za darmo jeśli chodzi ci o konta typowo internetowe :tak::tak:

Ja mam w ING konto Komfort i też jestem zadowolona. Choc czasem zdarzają im się awarie :dry:

Pracuje tak 1-2 razy w tygodniu. Fajnie głównie dlatego, ze zaoszczędzam czas (2 godziny w sumie) na podróży do i z pracy, wiec możemy z Alusią spokojnie się wybrać do żłobka i trochę wcześniej ją odbieram. No i mogę spokojnie śniadanie zjeść :)

A pracujesz jako kto? Ja też tak chcę!

Pazurek Asi ma dziurkę tak prawie że na dole, zastanawiam się czy jej paznokieć nie zejdzie:-(chociaż A mówi że będzie normalnie rósł, aż pewnego dnia to się obetnie...ech..

Ja też tak chcę!!!!!! Super, że sa jeszcze takie prace ;)))
Agrafka - to fajną masz "górę";-) , u mnie niestety by to w robocie nie przeszło, a z drugiej strony nie wiem czy bym umiała nie zajmować się przy okazji domem... ale to insza inszość.
Świeci słońce i ... chce się żyć, tak pełną piersią :-D

Przeslij troche tego słońca ;))) U nas chmury, szaro i buro... Ja juz odkurzyłam mieszkanie a dzidek bawi się w swoim pokoju wiec ide sobie kawke zrobic ;)))

Pazurek Asi ma dziurkę tak prawie że na dole, zastanawiam się czy jej paznokieć nie zejdzie:-(chociaż A mówi że będzie normalnie rósł, aż pewnego dnia to się obetnie...ech..

Dziunka paznokiec napewno nie odpadnie jezeli ma tylko mala dziurke :) musialby odchodzic przynajmniej do polowy zeby odpadl ;-) Nie raz mialam klientki ktore przychodzily z uszkodzonymi paznokciami tak ze az strach bylo patrzec a nic sie nie stalo. spokojnie odrastal ;-)

Anawawka- zazdrosze tej ladnej pogody. U nas taki wiatr ze cala noc nie przespalam tak glosno bylo. Slonce niby cos sobie swieci ale nie ma mowy o wyjsciu.

Agrafka- super masz prace ;-)

I ja sie dzis witam. Dawno nic nie pisalam na listopadzie. Czytam codziennie ale nie mam czasu na pisanie. Ciagle pomagam mamie i zalatwiam formalnosci... za duzo ode mnie wymagaja. no ale rodziny sie nie wybiera.
Oli ciagle choruje, juz mam dosc. w Polsce idziemy do pediatry i tutaj w UK tez ale dopiero 24 luty. Tutaj rodzinny lekarz nie widzi problemu z tym ze Oliver jest dokladnie co tydzien chory. Nie zdazy sie wykurowac a juz cos nowego lapie. Ciagle goraczki, kaszel i katar ale oskrzela i pluca ma czyste. Prawdopodobnie Oliver ma dziecieca astme, ale dowiemy sie wiecej na wizycie z pediatra.

No nic zycze milego dnia dziewczyny :)

Klaudziu nawet jak ta dziurka jest przy dole płytki? To nie jest tak że z góry co się urwało, tylko na dole jest ta dziurka? Zrobię fotklę to Wam pokażę;-)

Witam po koszmarnej nocy. Jem wlasnie sniadanko, mala ma drzemke, obiad sie robi, pogoda straszna, dziś chyba spaceru nie bedzie.
Dziunka caluski dla Asi.
Anawawka trzymam kciuki za Gośke i jej serducho
MamaMarcel zamilkla??

Ide dalej czytac ;-)

Klaudziu nawet jak ta dziurka jest przy dole płytki? To nie jest tak że z góry co się urwało, tylko na dole jest ta dziurka? Zrobię fotklę to Wam pokażę;-)

Zrob fotke to postaram Ci sie dokladnie powiedziec ale jestem na 99% pewna ze nic sie z tym nie stanie. Moja ciocia w zeszlym roku wbila sobie w najmniejszy paznokiec ogromna drzazge NAPRAWDE BYLA DUZAAA! Wbila sie pod paznokiec na cala dlugosc, bol ogromny! paluch jej krwawil a drzazgi nie dalo sie wyciagnac bo paluch spuchl a drzazga ktora probowalam wyciagnac pod lampa powiekszajaca targala i strzepila sie z kazdym pociagnieciem. Dopiero po tyg gdy ciotka wrocila z wakacji udalo mi sie wyciagnac cala drzazge. praktycznie caly paznokiec odchodzil od palca ale skrocilam jej go ile sie dalo tak zeby nie mogla nim nigdzie zachaczyc i pomalutku sie wygoilo i pazurek odrosl ;-) a wygladalo to tragicznie. Ciotka ma dluga plytke paznokcia a a drzazga byla ok 7-8 mm dluga! ;-) Nic sie nie martw! dzieciaczkom tak szybko rosna pazurki ze zaraz bedzie jak nowka :D

Witamy i my u nas szaro buro i ponuro. Nadrobiłam Was ale nie pamiętam co miałam odpisać.

DZIUNKA ja mam w Lukas Bank wszystko za darmo tylko w miesiąc musisz zrobić zakupy kartą za 100zł. Ucałuj paluszek Asiuli.

reklama

ja właśnie jakoś nie mam z tym problemu - odstawiam Alusię do żłobka, przychodzę jem śniadanie, siadam w kąciku komputerowym (jest za taką ścianką więc widok mieszkania mnie nie rozprasza) i jestem sumiennym pracownikiem :)

A pracujesz jako kto? Ja też tak chcę!

Ja też tak chcę!!!!!! Super, że sa jeszcze takie prace ;)))

Agrafka- super masz prace ;-)

Praca sama w sobie nie jest aż taka super, bo to praca w wielkiej korporacji IT, odmóżdżajaca i nie dająca żadnej frajdy. Ale teraz nie narzekam, udało mi się trafić w projekt w którym mam dużą elastyczność, także to pól etatu super sobie układam i mam dużo czasu dla Ali.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry