• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
U nas niestety Avent i konkretnie ten zielony ustnik przeciekał przez tą dziurkę malutką (chyba odpowietrzacz czy coś w tym stylu) i nie od początku a po pewnym czasie. Przy Julce parę lat temu za to się sprawdził.

Witajcie,
Wróciłąm dzisiaj po 2 dniach , indeks zdany do dziekanatu , wieczor w babskim gronie tez super:tak: wypoczełam. Jechałam pociagiem a nie samochodem zeby sobie poczytac . Polecam "Klarę " Izy Kuny :tak: to nieklasyczny model współczesnej prozy:tak:
Wstawiłam do pieca ciasto z owocami . Mirek nie dosc ze zajal sie super mlodym , posprzatał całe mieszkanie i zrobił obiad dla nas:tak:
Jutro z rana jedziemy na basen , potem obiad i do dziunki!!!

Kasiula gratuluje wygranej!!!!!!:-D
Dziunka jutro pocałuje paluszek Asi i bedzie dobrze:tak:
Aza to co bedziemy razem swietowac obrone mgr?:-D
Mama uszy do góry!!!!

mam nadzieje, ze nikogo nie pominełam

Marta tylko pogratulować mężowi ze tak się spisał!!!!!!!!!!!
Nie zebym narzekała ale mój jak zostaje z małym na około godzinę to tak jest nim zajęty, tak go pilnuje ze zapimina ze dziecku moze sie zechciec pic itd. o jedzeniu nie piszę bo nigdy głodnego Olinka nie zostawiam z tatą hehehhehe zawsze nakarmiony, przebrany itd. Prawdopodobnie gdyby musial zostac z małym na parę dni buehehhehehhe (sama w to nie wierzę) no ale jakby musial poradziłby sobie lepiej lub gorzej. U nas nawet jak jest kąpiel to tatus tylko myje a do wycierania ubierania wkraczam ja, oczywiscie to moja wina bo tak go nauczylam ze ja robie wszystko najlepiej. Ale ostatnio się wkurzylam i jak musial zrobił wszystko od A-Z :) Niestety taka ze mnie sztuka ze zawsze wszystko robilam przy Olinku sama bo wolalam, szybciej, lepiej itd i mąż się przyzwyczaił - no to sobie pogadalam sama do siebie :)

Marta gratulacje z okazji zdanego indeksu :)

Ja wychodze z załozenia , ze moj maz jest pełnoprawnym rodzicem jak i ja , ma dwie raczki wiec musi sobie radzić :) dziecka mi nie zagłodzi , moze ubierze niezbyt kolorystycznie , ale od tego sie nie umiera :)
Dziekuje za gratulacje, wiele sie nie natrudziłąm bo pojechałąm po wpis z egzaminu który zdałam w grudniu. Wpis z seminarium juz był wiec gotowe:) teraz ostatni semestr X

Ula u mnie jest tak samo. Ja większość robie - no bo szybciej, sprawniej, lepiej i dokładniej ;] chociaz zdarza sie ze mój tez cos tam robi przy młodym. W standardzie ma pieluchy i ich zmienianie ale za to kompał młodego dwa razy. I to niedawno jak byłam przeziebiona bo predzej zasmarkałabym Marcela niz wymyła - tak mi leciało z nosa ;p

a ja bede krzyczec z radosci :DDDD powtarzam sie po raz n-ty ale Marcel ładnie je kawałki :):):):):):) i sam siedzi z nosem w naszych talerzach i super wcina. Ostatnio zaszokował nas - nie dał dziadkowi zjesc sniadania bo on tez musiał posmakowac i zjesc frankfuterke :D takze dłubałam mu ze skórki i środek wcinał! szok. Je rybki, dzisiaj od męża rolade z sosem no i sernik!! haha porwał kawałek w łape i zwiał za łóżeczko zjeść. Wiem ze moze takich nie powinien ale nic mu po tym nie jest a przeciez nie zjada tego takich ilości obiadowych czy duzych zeby go przuszek bolał. Takze fajnie moze za niedługo naleśniczka zje czy pulpeta z ziemniaczkami a nie tylko pomielone zupki. Ciesze sie bo mały "dorasta" :D ps. kubeczek sprawuje sie super - nic poki co nie przecieka a Marcel wprost uwielbia z niego pić. Non stop woła pić pić pić.

Ostatnia edycja:
Mój A też jest mega super tatusiem :tak:robi przy dzieciach wszystko i chyba więcej niż ja;-) NIGDY o niczym nie zapomina, a ja to mam słabą pamięć...jeszcze trochę więcej poczucia humoru i luzu w stosunku do dzieci a wogóle będzie ideał ;-)

Martuś cieszę się że jutro wpadniecie:tak: "Klara" połknięta przeze mnie już jakiś czas temu, już nawet zdążyłam się wymienić z dziewczyną z chustoforum na inną książkę ;-) Wogóle Izę Kunę uwielbiam!!!! A ta książka jest właśnie taka jaka być powinna:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry