reklama

Listopad 2009

Ja znów tylko na chwilkę...
Kubusiowy ma anginę <mam ochotę zabić teściową
realmad2.gif
bo go zaraziła>. W piątek lecimy na kontrol. JAk narazie mamy antybiotyk <kurczę zapomniałam jak się nazywa, jakoś nie mam głowy do tych nazw> i Lakcid <nie wiem co to jest ale jak kazali doawć i ma pomóc to dam>. Mój T śpi w najlepsze. Wykończyło go zwiedzanie banków... masakra

reklama
Martolinka - rozwaliłaś mnie tą prostatą :-D:-D , niestety u mnie też bliski kolega naszych sąsiadów ma wszystkie choroby świata i jeździ po sanatoriach, stary kawaler...

To się nazywa KRZAKOTERAPIA:-D

Ten to znam, Kingula ma taki sam:tak:

Ja znów tylko na chwilkę...
Kubusiowy ma anginę <mam ochotę zabić teściową
realmad2.gif
bo go zaraziła>. W piątek lecimy na kontrol. JAk narazie mamy antybiotyk <kurczę zapomniałam jak się nazywa, jakoś nie mam głowy do tych nazw> i Lakcid <nie wiem co to jest ale jak kazali doawć i ma pomóc to dam>. Mój T śpi w najlepsze. Wykończyło go zwiedzanie banków... masakra

ZDROWIA!

My po dentyście, cudem nas przyjęli, w środę Julka będzie miała wyrywany ząb, a właściwie korzeń:tak:
A przed chwilką zaliczyłyśmy park, to co wyrabiała Asia przechodzi ludzkie pojęcie, zwieszała się z wysokości nawet 1-1,5m i skakała w dół:szok: kontrolowałam ale i tak ludzie ciągle wzdychali przerażeni. Albo ciach, nogi za barierkę i fik na dół. Niedługo będzie fikołki robić:-D

Tata kąpie małego a ja już odpoczywam :) Pawełek Etny zdrowy !!! :) jeszcze zeby tylko z dziunka było ok to mozna odetchnac :)

Jutro jade do kolezanki i jej 2 miesiecznej córy- będę łapać fluidki ciążowe :)

martolinka ja juz dwa razy bylam u kolezanki, ktora ma półtoramiesięcznego synka i tez staram sie lapac te fluidki hehe:-D no to powodzonka, abys nalapala ich jak najwiecej i aby od lipca poszlo szybciutko ;)
dziunka co sie dzieje?
ja wlasnie polozylam Mlodego, maz pojechal do pracy na 18 ale o 24, 1 w nocy juz bedzie z powrotem, poczekam na na Niego ;) Kuba dzisiaj znowu byl marudny:/
nie wiem o co chodzi, czyzby piatki juz szly? reszty mamy komplet:tak:
mam nadzieje, ze zadna choroba Go nie bierze, byl dzisiaj z tata na krotkim spacerze, wialo ale czapke mial (juz nie pamietam kiedy ostatni raz mial ja na glowie ale nie protestowal:)) ale spotkal ich deszcz w drodze powrotnej, niby troszke kropilo ale zawsze cos:/ mam nadzieje, ze mu nic nie zaszkodzilo :)
fanta zdrowka dla syneczka;) ja tez mam nerwy na tesciowa ale nie z powodu zarazenia syna bo na odleglosc raczej byloby jej trudno a teraz ma angine z tego co wiem, tak ogolnie mnie drazni od pewnego czasu ;)

ETNA, MARTA nie odbierałam bo usypiałam Asię. Na szczęście padła szybko jakieś pół godz temu.

Właśnie nic się nie stało! A siedzi w No już prawie tydzień, nie pracuje a rachunek nabija. Nie wiadomo kiedy zaczną:wściekła/y:a tak się temu szefowi spieszyło!!!!
Rodzina A też nie trzyma go tam charytatywnie, wszystko liczą i aż strach pomyśleć co mu zaraz za rachunek wystawią....wrrr....

reklama
M pojechał do taty po ogóreczki dla synowej:P potem bedziemy cwiczyć ABS :P juz tydzien ciagniemy i powiem Wam , ze zapomniałam , ze mam miesnie brzucha :P
tzn.jeszcze ich nie widzę , ale czuję...

Dziunka trzymam kciuki!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry