hej laseczki
my dzis pospalismy do 9 ;D i o 14 Olis zasnął przy moim czytaniu bajek

Ja dokonczyłam zupkę buraczkową, podczytalam listopad, piję kawkę capuccino marcepanową, jem male pączusie i mykam do wyrka.....juz nozkami przebieram

u mnie pada od rana non stop :/
napisze tylko ze dzis od rana OLis mnie zaskakuje pozytywnie, wstał o 9 zrobilam flaszkę mleka na pepti z kaszką malinową 200 ml a On chce więcej, a ze nie mialam juz pepti to zrobilam 80 ml mleczno ryzowej waniliowej a On chce jeszcze wiec zrobilam drugie 80 ml albo i wiecej - suma Olis zjadł na sniadanie (a jadł tez o 5) ok 400 ml butli - no sama uwierzyc nie mogłam hehehe
przed drzemką zjadł II sniadanie ok 14 i poszeł spac. po snie dam mu zupke i nie podaruję bo taka pyszna! drugiego dania dla niego nie mam wiec jak nie zje nie wiem co mu dam ;/
drugie zaskoczenie to to ze Olisia zostawilam z babcią na godzinę a sama skoczylam po mleko, zakupy itd a Olis byl mega grzeczny, jak przyjechalam bawił sie sam z godzinkę non stop w kuchni w szafkach rękawiczkami jednorazowymi, koszem na zakupy i pojemniczkami na zywnosc z ikea, kupilam ich z 17 sztuk roznej wielkosci. potem bawil sie kolejką z ikea i innymi rzeczami a ja moglamw szystko zrobic, bawilam sie co jakis czas z nim ale widzialam ze mnie nie potrzebuje
Dziunka wrocilas juz do zdrowka?
edit...dziewczynki a co sie stało z mamą wrzesniową, cos doczytalam ze miala isc na operację kciuka? co się stało? Boze jakie to smutne!!!!!!!!