reklama

Listopad 2009

A co mi tam, moze ja sie zglosze na moda, wprawdzie nie pisze czasami przez kilka dni, ale czytam codziennie... i jak narazie nie pracuje, wiec czasu mam sporo...
Wiec decydujcie jak mnie chcecie ;-)

reklama
OK Lotka81 na moda!!!!! nie bedziemy robic sond. Zgłosiła sie jako pierwsza i juz :D potem dowiem sie jak przydzielić Ci "moc modową" :D
Ufff młody namiętnie torturował odkurzacz wiec mogłam zrobic rybkę w rekawie i kuraki w rękawie na jutro juz :D mój jak zobaczył [a smakowicie to wyglada] to stwierdził ze chce tez w rekawie a nie smazona :D Marcel stał przed piekarnikiem - podskakiwał i krzyczał jipka jipka :D chyba bedzie z nami jadł 2 danie :) u nas dopiero teraz przestało padać...... ale z młodym juz nie wyjde ;/

myślę , ze trzeba zrobic sondę tak co by demokracji gęby nie przyprawiać :)

u nas leje na całego. Młody obudził się przed 17 . Ciekawe o której pojdzie spac? :)
Mama Marcel i jego "jibka "wymiata

no w sumie racja martolinka.....nie chce niezgody i żalów ze ktos cos by chciał a nie wiedział itp......tylko ze nie chce mi sie robic tej sondy bo i nie wiem jak :D musiałabym kombinowac i sie uczyc :D ale OK zrobimy...........
na razie mamy anawawka, polaa i lotka81. Tylko wlasnie taka osoba by sie przydała która nie odpadnie po 2 m-cach.

Sondę mogę ja zrobić. Tylko poczekajmy do poniedziałku, bo znowu będzie, ze ktoś nie wiedział a chciał kogoś albo siebie albo nie zdązył zagłosować. Proponuję sondę w poniedziałek, a potem 7 dni glosowania

Super, że Dziunka już w domu.
Gosiulek - niezła kobitka.. ja czytałam o kobicie , która urodziła 2 dzieci różnych ojców za jednym porodem... no cóż różne dziwne rzeczy się na tym świecie dzieją.
U nas leje, Goni wreszcie ruszyły 3 i widać już jedną prawie przebitą, więc będzie "wesoło"...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry