Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co jest mega szokiem bo o ile nie moge nic powiedziec na jego jedzenie obiadów serków, ciasteczek i picia płynów to na owoce narzekam bo świeżych nie tknie. Tolerował tylko słoiczkowe
a ostatnio zjadł cała mandarynkę obraną z błonki i czątkę jabłka wczoraj zjadł
Ważne tylko aby były słodkie.....wiec po malutku może sie nawróci....toż nie bedzie deserowych słoiczków do 18-stki jadł 
Lotka ja siezarejestrowąlam w zeszlym roku. I raz dstalam pakę mlek Gerbera, a później 3 razy paczki różnych pieluch pampersa zaginęly w drodze do mnie. Siłą żeczy nie moglam wystawiać opini no bo produktu nie miałam i ostetecznie nie załapuje się na kolejne kampanie, bo nie wywiązuję się z e swoich obowiązków wg nich. Akurier musi miec duzo dzieci jak mu tyle pieluch potrzebaDziewczynki, jak by ktoras z Was zainteresowalo, zarejestrowalam sie na tej stronce: Streetcom Polska Sp. z o.o. jako ekspert Streetcom. Co jakis czas wypelnia sie ankiety, po czym mozna dostac od nich paczki z produktami do testowania, rozdawania znajomym itp... po czym znow trzeba pisac opinie, jakies komentarze dotyczace testowanych produktow. W nastepnym tygodniu np mam dostac paczke z Pampersami. Mysle, ze warto, jeżeli ktoras ma ochote, to sie tez zarejestrujcie. Milego wieczorku! :-)