reklama

Listopad 2009

Dziś 3urodzinki mojego pierwszego synka Karolka.Trochę mi smutno ale jest to pierwszy dzień od kilku kiedy dobrze się czuję.CZyżby jego zasługa?:tak:

Ulawczoraj robiłam placki.Super.Jeszcze dziś jadłam.
U nas też niestety pada.:wściekła/y:

Kurcze teraz sobie przypomniałam że wczoraj snił mi się 3letni chłopczyk ale wyglądał na niemowlę.Hmm

Miłego dnia Kobitki:-)i oby wyszło w końcu słońce.

Ostatnia edycja:
reklama
Cze i ja!
Ula - ale Ci fajnie... z tym gotowaniem, mam nadzieję, że ta gorączka tylko z wrażenia, że tata się bawił z Olim a nie coś poważnego.
Gosiulek - czuwa nad Wami Wasz Aniołek.

Leje, ja mam dość siedzenia w chałupie, chałupa ma mnie też dość, bo ciągle coś robię:-D a i tak nie widać porządku...:zawstydzona/y:

Hey kobitki!
Dziunka dobrze, że wszystko ok i oby tak dalej...
Kilolek wszytskiego naj z okazji rocznicy...
Martolinka ciekawa jestem czy udało się zafasolkowywanie ;)))

Co za pogoda... tragedia... Do tego jeszcze dziś pewnie dostane @ bo brzuch mnie nap... Dobrze, że chociaż mały grzeczny i od rana zajmuje się sam sobą. Co do gryzienia to mój na szczeście nie ma takich zapędów ale pewnie to jeszcze przede mną. Kładzenie się na podłodze jest sukcesywnie stosowane ale ja na to nie reaguje.

Ana u mnie tez nie widac porządków ;/ a krzatam sie cały dzien :( ale i tak wszędzie Olis biega i nawet w sypialni lozko co chwila wygląda jak po bombie :)

U nas gorączka nie odpuszcza, ok 5 bylo 39, o 8 tez 39 wiec dalam ibum :( bede podawac co 6h dzis czyli o 14 i 20 jak drzemki nam nie zakłocą. pewnie zęby bo wczoraj troszkę luźniejszą kupkę zrobił, ale sama nie wiem. Juz zastanawialam sie ze ostatnio mu dalam z loda czekolady....juz głupieje pewnie. Jutro pojdę na oględziny ale jak lekarz powie ze gardło przekrwione pojdę jeszcze do innego zeby potwierdził bo na antybiotyk to mi mały nie wygląda. Pewnie zęby....

mykam do moich dzieci

U mnie pada 3 dobę ;/ nie moglabym mieszkac w angli albo w norwegi (tutaj tez chyba tak ciągle pada? ) chyba bym sie powiesila na suchej gałęzi albo zapadła w mega depresję ;/

Ula zdrówka dla Olinka.Jak Twój synek ma na imię.Oli to zdrobnienie.
U mnie niestety też nie widać efektów sprzątania:wściekła/y: co jest starsznei deprymujace.Opadają ręce:-(

Gosia OLIWIEREK :) zdrobniamy te imię na tyle sposobów ze nie mając go przy sobie w zyciu nie pomyslalabym ze na tyle sposobów mogę do małego wołać :) Olinek, Oliś, Oli, Olineczek, i wiele wiele :) a jak był w brzuszku był Dziubkiem nazywany :)

Hej, dzięki za miłe słowa:-) ja dziś jak nowonarodzona, w nocy tylko jedna pobudka, ale od wczoraj ani jedna tabletka przeciwbólowa:tak: a tak się naczytałam że przecież równy tydzień boli:dry: nawet pozmywałam trochę:-p

Mój A jedzie w środę do NO, a ja w zależności od samopoczucia albo zostanę w domu albo na tydzień przeprowadzam się do mamy.

A wiecie, Asia ma wysypkę od podobno 3 dni, nieciekawa taka, aż wierzyć się nie chce że uczuleniowa, bardziej jak ospa, ale nic ją nie swędzi i znika. No i dziś A się wygadał że młoda była karmiona Danonkami:baffled: także na 100% po nich...nic więcej nowego nie jadła...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry