reklama

Listopad 2009

Mi się w nich nie podoba to że na górze osadza się woda (?) - w żadnym jogurcie tego nie widziałam, raz tylko w jednym serku waniliowym po terminie, no i ten taki sztuczny smak...
Tak teraz w necie pogrzebałam i faktycznie może być uczulenie np. na danonki a na inne jogurty nie.
A zastanawia mnie dlaczego dostała wysypki mimo Zyrtecu?

reklama
Dziunka, przede wszystkim trzymam kciuki za Twoją szybką rekonwalescencje :)
A co do Asi - mam nadzieję, ze to nie ospa - chociaż w sumie lepiej byłoby mieć już ją za sobą, szczególnie jeśli miałąby tak lekko przebiegać.

Dla mnie Danon to jest najbardziej syfiasta firma jeśli chodzi o jogurty itd, nie mogę znieść tego smaku i zapachu. Danonków nigdy jeszcze Ali nie dawałam, jemy serki Rolmlecza.

U nas leje od wczoraj, animujemy domowe gry i zabawy...
Wczoraj Ala pomagała w sprzątaniu, a potem pomagała ukłądac skłądniki na pizzy.
Dziś upieczemy ciastka jak się obudzi. Ona uwielbia na stronie lulek.tv zabawę w kuchnię - tam się przygotowuje właśnie ciastka i pizzę - ona patrzy ,a ja to wszystko robię. Wiec jak wczoraj tę pizzę robiłam na żywo to była pod wrażeniem :)

A poza tym wczoraj M rozmontował Ali drewniane łóżeczko. Ona i tak od ponad miesiąca śpi już tylko w naszym łóżku, a w jej pokoju stoi turystyczne z przełożonym materacem. Łóżeczko stało w naszej sypialni już jakies 2 m-ce przed narodzinami Ali, wiec teraz nie mogę się przyzwyczaić tak inaczej wygląda. Na jego miejscu stoi komoda - kiedy pokój ostatni raz tak wyglądał, to było jakby w moim innym życiu :)))

Witajcie:tak:
Dziś juz wyszło słońce wiec spacer nad morzem zaliczony:tak:Antka włąsnie położyłam.

Dziś 3urodzinki mojego pierwszego synka Karolka.Trochę mi smutno ale jest to pierwszy dzień od kilku kiedy dobrze się czuję.CZyżby jego zasługa?:tak:
.

Gosiulek dobrze mieć takiego Aniołka , który nad Wami czuwa:tak:

Martolinka ciekawa jestem czy udało się zafasolkowywanie ;)))
.

hio hi ja tez:tak: koło 15 powinna być @ , ale może zatestuje wcześniej

U nas gorączka nie odpuszcza, ok 5 bylo 39, o 8 tez 39 wiec dalam ibum :(
U mnie pada 3 dobę ;/ nie moglabym mieszkac w angli albo w norwegi (tutaj tez chyba tak ciągle pada? ) chyba bym sie powiesila na suchej gałęzi albo zapadła w mega depresję ;/

ZDRÓWKA!!!

Kiloku i ja życxze Wam samych słonecznych i radosnych dni razem:tak::tak:

ja danonków nie daję ani danio...sama go niecierpię chociaz maz wcina jak maluch niejeden. Dla mnie danio ma jakis cierpki smak. Daję malemu rolmlecza waniliowego chociaz nie wiem czy nie mieszac z naturalnym, bo to tez słodkie. Ja sama nie lubię az tak slodkiego i moze dlatego maluchowi nie daję. Danio nie lubię bleee, ma taki sztuczny smak.

to jak tak wcinam Rolmlecz :) Probowałaś? Macie tam takie serki? Serek homogenizowany waniliowy Rolmlecz » Serki, twarogi - opinie użytkowników znam.to
Serek homogenizowany 200g/12 waniliowy - Rolmlecz - czgdubis.abc24.pl - Centrum Zaopatrzenia Gastronomii - DUBIS

edit..ja mojego Oliska dzis pierwszy raz obcięlam nozyczkami sama, do paznokci.....mialam czekac az siostra przywiezie fryzjerskie ale dobrze mi poszło :) przez cały tydzien nie chciał mi wejsc do auta zeby pojechac sie obciąć ;/ a dzis jak mnie wzięlo to obciapalam :) pocieniowalam ladnie, stosując sztuczki podejrzane u fryzjera hehehe i jest ladnie obcięty :) maszynką nie chcialam bo nie lubię po calej długosci a tak ma dluzsze ale bez tych siepów z tyłu :) od razu poważniej wygląda :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry