DD TVN w Wakacje ejst tylko w weekendy.
Ale wiecie co, ja jak przychodzą wakacje dopiero uświadamiam sobie jaki ten program jest głupi i plastikowy. To znaczy są w nim czasem ciekawe tematy itd, ale generalnie jest nakierowany na Warszawiaków, a nie na normalnych ludzi którzy stanowią większość społeczeństwa.
I jak w wakacje poogladam troche Pytanie na śnaidanie w 2 (pod warunkiem, że nie ma tego łysego PIS-palanta i Rogalskiej

) to czuję się mniej odmóżdżona
Wczoraj oglądaliśmy DD TVN z M i leżeliśmy ze śmiechu na dywanie, bo Jacyków recenzował jak ludzie ubrani są na krupówkach. Byli z tą drugą dziennikarką która nim to prowadzi zbulwersowani, dlaczego ludzie na krupowkach są ubrani tak turystycznie i niedbale !!! Zaraz, zaraz - zastanówmy się dlaczego ludzie na wakacjach w górach są ubrani turystycznie, hmmmmm... NIE WIEM

Jak zobaczyli jakąś wylansowaną parkę to był komentarz pochwalny "o , od razu widać że Państwo z Warszawy".
A pochwały zebrała kobitka w płaszczyku i szpilkach

Śmiałam się, że gdybym ja spakowała takie ubranie na wyjazd w góry to M chyba kazałby mi jechac pociągiem
Jak obejrzę coś takiego to na mnie jakieś otrzeźwienie przychodzi i myślę sobie, ze TVN robi mi wodę z mózgu. Co nie zmienia faktu że czekam na kolejną serię "Przepisu na życie"