Tunczyki a ja znowu podglądam Was na zdjęciach 
No oderwac oczy nie mogę
Pięknie mieszkacie a i okolica tez bardzo ładna. Osiedle macie bardzo blisko wody? A i znajomych macie duzo i dzieciaczków corcia ma duzo do zabawy - SUPER! I wakacje cudne i wycieczki
Ja ciągle mam opory z wyjazdem na zagraniczne wakacje chociazby ze względu na pozywienie, Oli to taki wybredziuch wiec nie wiem jakbym go tam karmila. Cudnie spędzaliscie czas i zdjęcia super 
Witajcie
Oli spi, poszedł spac bez obiadu, dzis dorobiłam spageti ale Oli nim pluł, budyniu tez nie chcial porannego dokonczyc wiec polozylam spac, juz mi sie kolejnego dania nie chcialo wymyslac.
Ja się najadłam obiadu, potem słodkosci i leze i kwiczę z objedzenia
No oderwac oczy nie mogę
Witajcie
Oli spi, poszedł spac bez obiadu, dzis dorobiłam spageti ale Oli nim pluł, budyniu tez nie chcial porannego dokonczyc wiec polozylam spac, juz mi sie kolejnego dania nie chcialo wymyslac.
Ja się najadłam obiadu, potem słodkosci i leze i kwiczę z objedzenia
w sumie wiekszosc z nich to poznalam na szkole rodzenia i na basenie dla ciezarnych( wszystkie nasze dziewczynki sa urodzone miedzy sierpniem a grudniem-wiec podobnie sie rozwijaja) no ale super jest miec takich znajomych bo przeciez wiadomo ze dziadkowie daleko,rodziny nie ma wiec czasem pomoc innych jest potrzebna 

tak w ramach rozrywki chyba. Chyba dostałam za mocne znieczulenie, bo oczko mi się zaczyna zamykać 
mi się już chce wymiotować jak na to patrzę
czytam oczywiscie, bo ona sie garnie,ale robie to bo tak trzeba