reklama

Listopad 2009

Kilolku i jeszcze mama Cię dobiła na koniec :-(:-(:-(:-(:-( Jutro będzie lepiej zobaczysz :-)

Gosiulek współczuje :-(:-(:-(, następny mały aniołek, jakie to niesprawiedliwe

reklama
Kurcze wiadomosci o smierci takich maluszkow sa straszne...:-(nie wyobrazam soebie co musza czuc rodzice w takich sytuacjach...pamietam jak ja rodzilam Vicky...i mielisimy takich okolo 10 minut stresu czy aby napewno zdarza ma czas ja wyciagnac...do tej pory to jest moje najgorsze wspomnienie z porodu...nie bol, tylko wlasnie ten paniczny straach o mala...:-(

Mi wróżyli długi poród, a Asia szybko i intensywnie wyskoczyła, ale była owinięta pępowiną i do tego nie oddychała po porodzie. W końcu kichnęła :-) no ale na brzuch już jej nie dostałam :-(

oh gosiulek bardzo przepraszam, zapomniałam napisać, ze bardzo mi przykro. Kurcze, dużo takich przypadków (za dużo)
Jak o tym myslę teraz bez emocji to wydaje mi się, ze ja bym wolala urodzić martwe dziecko niż żeby mi cc zrobili. Na pewno byłoby to trudne ale chyba cc w takim wypadku wcale nie jest łatwiejsze. Budzisz się i nie ma, a przecież było. Potem jest jeszcze trudniej, jak pojawia się mleko.. jak się wraca do domu, tam już cos przygotowane i chyba najgorzej jak ludzie zaczynają pytać. Cały czas otwarta rana

Słyszeliście, ze tego dzieciaczka z Sosnowca nadal nie znaleźli? :-(

Kilolku i jeszcze mama Cię dobiła na koniec :-(:-(:-(:-(:-( Jutro będzie lepiej zobaczysz :-)

Gosiulek współczuje :-(:-(:-(, następny mały aniołek, jakie to niesprawiedliwe
o tak, na nią zawsze mogę liczyć :crazy:

Jak Miichals się rodził to nie bałam się o niego wcale ale jak zobaczyłam, ze jest zupełnie siny, prawie czarny to pamiętam najpierw się zdziwiłam (ułamek sekundy) i pytam czemu on ma taki kolor a lekarka z pilęgniarka od noworodków ani słowa tylko patrzą na siebie i sie uwijają jak w ukropie to normalnie serce mi stanęlo mimo ze plakał cąły czas. Ale wtedy połozna z ginekolog zaczeły zartować, ze mąz mnie powinien lepiej pilnować, bo się z jakimś ciemnoskórym zadałam, rozlużniły mnie i doslownie za moment już miała na rękach różowiutkie dziecko. Moment a czas dosłownie staje w miejscu

Nie znaleźli.Cały czas sledzę wszystkie informacje o tej dziewczynce.

U mnie było tak że nie pytali...ale ja chciałam mówić o moim dziecku...Wiadomość sama się rozniosła.I cieszę się że chociać trzy dni było mi dane być przy moim synku.
Dziewczyny mają jednak obawy i sytuacje gdy pytają ludzie a one nie chcą o tym mówić,nie wiedzą co,jak...Najgorsze są słowa że jeszcze będę miała dziecko,że tak miało być itp.itd. Mnie osobiście doprowadzało to do szału.I zawsze źle się czuję gdy ktos pyta ile mam dzieci...

Boże niech ta malutka się znajdzie...

Bardzo często dzieci są owinięte pępowiną.Kilolek pewnie u Ciebie też tak było i dzięki Bogu że dobrze się skończyło.Kacper też był owinięty.

U Jagody ostatnio królował Larsson i Persson , opasłe tomiska

Dobrusia dostała węgiel bo zjadła masę solną z utwardzaczem i biega z czarnym ryjkiem albo każe się huśtać w wiadrze. Powiedziała dziś coś na kształt "husiu"

Nie nie był owinięty tylko zlpał w garść w dodatku tę garśc probowąl wyciągnac przed siebie w rezultacie piątka z zaciśnięta pępowiną szła tuz przy główce i tak niezbyt małej więc ograniczona przestrzeń jesczez mu pomogla lapkę bardziej zacisnąć. Całe szczęscie to chwilę trwalo

Mnie dziwi, ze żadnych apeli z tego Sosnowca nie ma - rodziny, policji tylko info, ze szukają i ze jest nagroda. ehh okropna sprawa. Az czlowiek ma ochote sam pobiec i cos zrobić.

Dla odstresowania uśmialam się do łez z przebrań bachora na bal :-)
Bachor mag. Cała Polska ukrywa bachoryBachor mag.

Kilolek są apele....Matce prokurator nie pozwolił pokazywać twarzy więc mówi tyłem do kamery.Ojca już kilka razy widziałam.Znajomi pomagą. Za granicą też zdjęcia Magdy są...Oby nie było za późno...
Aj ta pępowina..
Kilolek zazdroszczę zębów:tak:

reklama
Nie wiem,nie mówili o tym.Matka też mówiła że tuż przed porwaniem wydarzyło się cos ważnego ale prokuratura zabroniła mówić ze względu na dobro sledztwa.
W internecie więcej piszą o tym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry