reklama

Listopad 2009

Cześć..
Dziewczyny, nie nadrobię Was, przepraszam, ale u nas masakra!!!Moja najdroższa teściówka złamała nogę:wściekła/y::wściekła/y:..Otwarte złamanie, poszła kość strzałkowa i piszczelowa, cała skóra z nogi zdarta - jak to zrobiła, nie mam pojęcia, ale myślę, że zaś musiała popiwkować:wściekła/y::wściekła/y: Normalnie, nie wytrzymam nerwowo z tą kobietą..jeszcze dobrze jej się nie zrosla ta lewa ręka, co w zeszłym roku złamała (z resztą też po piwku, szła do sklepu..) a tu znów..
Teraz Seba z bratem w szpitalu, ona ma robiony zabieg..a ja siedzę jak na szpilkach..dziewczynki na szczęście po dwóch godzinach padły..

reklama
Gosiulek, niestety tak..ale ona o siebie wcale nie dba!!!Waży koło 40kg, malutko je, ale za to pali i piwkuje..od 7 lat jest wdową, więc mieszka sama. A że jest ciężkiego charakterku, żaden z jej synów nie chce jej wziąć do siebie..

a moze po prostu pic nie powinna...
Przykra sprawa i do tego się jeszcze mąz w szpitalu wstydu naje :eek:
a ma sie kto nią zająć teraz czy tobie przybędzie 3 dziecko?
Swoją drogą niezła z niej agentka

Obawiam się, że tak, jak po złamaniu ręki - ona znów trafi do nas i to pewnie na dłuższy czas i będę mieć trójkę" dzieci"..bo ten drugi brat wtedy miał gdzieś, że złamała rękę i przez cały okres pobytu jej u nas ani razu jej nie odwiedzili!!! Normalnie z nerwów dostałam biegunki..jestem załamana..:-(:-(:-(:-(

A najgorsze to to, że mam wyrzuty sumienia, bo dzisiaj jej powiedziałam, żeby poszła zbadać sobie cukier, bo to jest coś nie tak, że cały czas śpi, zasypia w różnych pozycjach imiejscach -bo oczywiście dzisiaj zaś non stop mi spała..pewnie się wkurzyła i kupiła te cholerne piwsko..

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze maxwell stawiaj się! Nie możesz, nie dasz rady i już!
Po operacji to ją troche w szpitalu powinni potrzymac moim zdaniem. Kurde no. Wyobrażam sobie jaka jesteś wkurzona, bo ja sama się wkurzyłam. A mówilaś mezowi, ze ona zamiast ci pomagać śpi caly czas?
I nie miej wyrzutów sumienia, bo to w końcu dorosla kobbieta jest chyba wie co robi. Na siłe jej do gardła nie wlałaś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry