maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Cześć..
Dziewczyny, nie nadrobię Was, przepraszam, ale u nas masakra!!!Moja najdroższa teściówka złamała nogę
..Otwarte złamanie, poszła kość strzałkowa i piszczelowa, cała skóra z nogi zdarta - jak to zrobiła, nie mam pojęcia, ale myślę, że zaś musiała popiwkować
Normalnie, nie wytrzymam nerwowo z tą kobietą..jeszcze dobrze jej się nie zrosla ta lewa ręka, co w zeszłym roku złamała (z resztą też po piwku, szła do sklepu..) a tu znów..
Teraz Seba z bratem w szpitalu, ona ma robiony zabieg..a ja siedzę jak na szpilkach..dziewczynki na szczęście po dwóch godzinach padły..
Dziewczyny, nie nadrobię Was, przepraszam, ale u nas masakra!!!Moja najdroższa teściówka złamała nogę

..Otwarte złamanie, poszła kość strzałkowa i piszczelowa, cała skóra z nogi zdarta - jak to zrobiła, nie mam pojęcia, ale myślę, że zaś musiała popiwkować
Normalnie, nie wytrzymam nerwowo z tą kobietą..jeszcze dobrze jej się nie zrosla ta lewa ręka, co w zeszłym roku złamała (z resztą też po piwku, szła do sklepu..) a tu znów..Teraz Seba z bratem w szpitalu, ona ma robiony zabieg..a ja siedzę jak na szpilkach..dziewczynki na szczęście po dwóch godzinach padły..