reklama

Listopad 2009

Kilolek, w tym roku 60 będzie miała (we wrześniu)..kurcze, ja bym ją chętnie do takiego ośrodka wysłała, żeby otworzyć jej oczy, ale mój S. w życiu się nie zgodzi..

reklama
Kilolek Ale weź to synowi wytłumacz, że ma być bezduszny, oczywiście w dobrej sprawie, wobec matki:shocked2: nie idzie. Zaraz mu wjedzie na ambicję i koniec.

Maxwell a Ty musisz na ostrzu noża sprawę postawić, bo masz dwójkę naprawdę malutkich dzieci! Jak chcesz się jeszcze teściową zajmować? Teraz kolej brata S.

edit. przy ojcu A się nauczyłam, że uzależniona jest cała rodzina. Wszyscy wiedzieli że trzeba go wyleczyć, a po cichu donosili piwo, bo przecież on tak bardzo chce, jak można tacie odmówić. Nawet na łożu śmierci piwko dostarczali. Jak w AA powiedzieli mamie że jest współuzależniona to awanturę zrobiła bo ona przecież nie pije:-D

Ostatnia edycja:
Tunczyki Wrocław to daleeeko ode mnie... :tak: no ale kto wie... ;-)

Gosiulek strasznie to przykre bardzo współczuję koleżance :-(
a o tej dziewczynce z Sosnowca to gdzie czytasz?? straszne to jest bardzo współczuję rodzicom :-(
Już kiedyś był taki przypadek w Polsce i wyobraźcie sobie że dziecko oddano po nagłośnieniu w tv i w radiu sprawy ze jeżeli ktoś dobrowolnie dziecko oddaje nie będzie za to sądzony (słyszałyście coś takiego??)

Maxwell masakra :-( oby tym razem brat męża mamę przygarnął :-(

Jacek
oj Larssena czytałam w zeszłym roku całą trylogię super:tak::tak: potem Lackberg też fajnie pisze ja jestem mól książkowy Rozlewisko też przeczytałam 3 części ale filmu/serialu nie oglądałam

nie wiem co miałam jeszcze napisać...

Aga czytałam dzisiaj o tym..chodziło o 12-letnią dziewczynkę.po 7godzinach ją wypuścili.Znaleźli jakąś lukę w prawie pozwalającą na to.
Czytam na wp.onecie,interii.Gdzie tylko się da.

Kilolku oj chcialo jogurtu chciało:tak::-D no i dostało, przeciez nie bede wyrodną matką:-D

Gosiulek oj, przykro mi z powodu corki koleżanki:-(

A co do tej Madzi to masakra jakaś :(
ale Gosia wiadomosci na necie a zwlaszcza w fakt.pl nie zawsze sa zgodne z prawda. Ja o tym, ze matka nie chce czegos ujawnic na fakcie czytalam bo mi sie rzucilo akurat w oczy ale...kiedys tez cos czytalama to byly jakies brednie

Maxwell wspolczuje sytuacji:-( Tak to juz jest, ja pamietam, ze jak moja babcia byla juz praktycznie umierajaca to moja mama ja wziela do nas, jej dwoch braci i siostra mieli to w dup...za przeproszeniem:wściekła/y:
Bardzo dobrze to pamiętam.
Przeciez Ty masz dwojke malych dzieci i jeszcze opieka nad teściową?:szok: Walcz o swoje.
Co do papierosow to ja palilam przed ciązą i duzo, teraz jak rzucilam jestem uczulona na nie doslownie a moja tesciowa pali jak lokomotywa:tak: U nas oczywiscie musi wychodzic na zewnatrz, nigdy w domu nie bylo palone, ale jak wraca to twierdzi, ze na takim zimnie odechciewa sie jej palic. Dogaduje, to niech kuzwa nie pali. Ona mieszka w "palarni" dlatego nie lubie tam jezdzic, oczywiscie nie pali w mieszkaniu jak jestesmy, ewentualnie przez okno w sypialni ale na szczescie rzadko, ale ja i tak sie wsciekam. Mieszkanie ma tak przesmierdniete, ze jak wyjezdzamy to ja piore dwa razy ciuchy, ktore mialam w Polsce:wściekła/y:
Nie nawidze tego smrodu (mimo, ze palilam) a Ona w tym zyje. I jeszcze jej rozne teorie, masakra. Ale Ona i tak nie ma szacunuku do innych, zawsze wymusi u kogos, zeby zapalić:szok: U nas nawet nie probuje. Maz by ja zjechal pewnie od razu:tak:
Ona je te fajki doslownie a jak wychwala swoje zdrowie, ach i ech, najzdrowsza, ostatnio stwierdzila, ze oplaca sie jej palić bo ma takie tanie fajki od kogoś:szok:

Gosiulek ja słysząłam w tv że po 3 dniach porzucili na przystanku. TO bylo w 99.
Z jednej strony dobrze, ze jest taka luka, bo sklania do oddania dziecka ale z drugiej strony porywacz jest zupelnie bezkarny :no:

reklama
Aga czytałam dzisiaj o tym..chodziło o 12-letnią dziewczynkę.po 7godzinach ją wypuścili.Znaleźli jakąś lukę w prawie pozwalającą na to.
Czytam na wp.onecie,interii.Gdzie tylko się da.

Gosia
ale o tej zakrytej twarzy... bo ja ani nie zauważyłam ani nic na ten temat nie wyczytałam a takie scenariusze ludzie piszą że szok :-(:szok: (chociaż są one prawdopodobne...:zawstydzona/y:)

maxwell
zawsze lepiej się wygadać z mężem porozmawiaj... będziesz wiedzieć na czym stoisz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry