reklama

Listopad 2009

reklama
Cze
Maxwell - teraz kolej brata ;) wyjaśnij mężowi, że trudno jest Ci dzielić czas na dwie córki, sama potrzebujesz wsparcia i pomocy, a nie jeszcze jedną osobą się opiekować. Współczuję teściowej... trudne tematy ... wiek mojej mamy i zapewne upartość też.
Co do papierosów moi dostali ulltimatum albo przestają palić, albo w życiu im nie dam do ręki dziecka,,, na babcię poskutkowało, rzuciła palenie jak się urodziła Hanka, dziadek twardy był do września, jak trafił do szpitala i nie palił przez 2 tyg. to sam dojrzał do tej decyzji.
Gosiulek - współczuję takich wiadomości. Ludzie nie wiedzą jak się zachowywać w takich sytuacjach, ja jestem z tych co nie dopytuje i uważa , że jeśli temat sam wypłynie, bo ktoś chce pogadać, to ja jestem otwarta. Sama nie zaczynam.
Co do bachora czytałam, muszę poczytać więcej , bo mam sama czasami takie odczucia, że obraz matki polki, która ma dość, która jest sfrustrowana nie przystoi.... a takie są realia.
Ok, znikam do małżona zjeść, jeszcze tu wrócę;-)

maxwell a zapytaj w opiece społecznej do mojej babci przychodziła taka pani na 2h dziennie i coś tam się płaciło za to ale nie znam szczegółów
gosiulek też bym nie wierzyła we wszystko co piszą , mam nadzieje że ją znajdą chociaż ...e lepiej nie napisze co mi chodzi po głowie :-(
moja Lenka była owinięta pępowiną ale jej nie uciskała tylko takie korale miała :szok: bo Kuba się pokazywał i cofał :szok:
a propo Kuby to właśnie mi siedzi na kolanach bo spac nie chce przez katar ,gorączke, zaraz spróbuje go położyc

ej laseczki i chłopaku ;-)

to jest dobre:

Bachor mag. bachor mag. stopkaBachor mag.

wiem co miałam pisać

kilolku z tego co ja zrozumiałam to jest magazyn w formie blogu bez wersji papierowej

a tutaj coś na poprawę humoru: bb2.jpg

i mały teścik:

bb3.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
AniaSm widocznie Kuby tak mają, bo mój też pokazywał się - pół głowki na zewnątrz, ja wdech a on do tyłu i tak przez 2 godziny

Aga no własnie sie nad tym zastanawialam, bo ta okłada mnie zmyliła, blogi zwykle nie maja okładki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry