Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
"Kantyna jest zatłoczona"![]()

więc chyba na wakacje pojedziemy do Bośni i Hercegowiny żeby zażyć bogatego życia łóżkowego... 
;-);-)hej laski !!!!!!!!!!!!!!!!!
zyjemy, mamy sie dobrze. Wyobrazcie sobie ze mój szanowny maz przez ten czas ani smsa nie wysłal z pytaniem czy wszystko u nas dobrze, czy niczego nam nie brak.......
jutro jade ostatecznie sie z nim rozmówic. Prawdopodobnie juz tu u rodziców zostaniemy a neta tu nadal nie maBedziemy biedni ale szczesliwi. Jakos to rozwiazemy, z czasem sie poukłada. Jak sie sytuacja wyklaruje i bede miała neta to sie odezwe i powiem Wam co i jak
codziennie o was mysle. buziaki. papa

Myśle o Was czesto, oby się poukładało szybko :-)hej laski !!!!!!!!!!!!!!!!!
zyjemy, mamy sie dobrze. Wyobrazcie sobie ze mój szanowny maz przez ten czas ani smsa nie wysłal z pytaniem czy wszystko u nas dobrze, czy niczego nam nie brak.......
jutro jade ostatecznie sie z nim rozmówic. Prawdopodobnie juz tu u rodziców zostaniemy a neta tu nadal nie maBedziemy biedni ale szczesliwi. Jakos to rozwiazemy, z czasem sie poukłada. Jak sie sytuacja wyklaruje i bede miała neta to sie odezwe i powiem Wam co i jak
hej laski !!!!!!!!!!!!!!!!!
. Zostały książki dzieci, gry, puzzle i art papiernicze do spakowania - jednym słowem to najgorsze
Potem "tylko" kuchnia, nasz pokój, łazienka