reklama

Listopad 2009

pathanka a to państwowe przedszkole?
U Kuby jest 28 osób w grupie, an to 1 pani (tzn sa 2 ale sie zmieniaja) i 1 pomoc. W najmłodszej grupie sa 2 pomoce. Ale przepisy mowią, ze dzieci moze być 30 czy nawet 32 na 1 panią a w 3 latkach musi być 1 pomoc, w starszych nie musi być. więc my i tak mamy luuksus ponadprzepisowy

reklama
Cze
ja na szybko, bo moje panny niby razem współdziałają, ale... Gosia zaraz powinna strzelić kupę, próbuję na nocnik ją dawać..:cool2:
Pathanka - z tymi grupami to masakra... w żłobku jest 36 dzieci, z tego koło 20 chodzi czasami mniej i pań jest różnie 3-4 ..., w przedszkolu koło 30, ale też chodzi mniej. Są 2 panie , a czasami 4.
Agrafka - z tymi zwolnieniami to jest różnie, bo poszłam kiedyś do innego gina i nie chciał mi dać na dłużej niż tydzień... a mój też był akurat na zwolnieniu.:szok:
Znikam, bo już kłótnia wisi w powietrzu.:crazy:

kilolku, przez te 1,5 miesiąca na 100% bedę miała wizytę u tego goscia w poradni. No nie wiem , spróbuję go wyczaić we wtorek..

dziunka, Ala o mleku nie zapomniała bo zdarzyło jej się wziąć pierś do buzi, ale to raczje tak w żartach. Generalnie ona po prostu potrzebuje się przytulić, nie wiem - może potrzebuje takiej bliskości do gołego ciała bo od 3 dni muszę z nią brać prysznic :). Ale ja nie mam z tym problemu.
Za to generalnie z piersiami mam problem taki, że totalnie już nie są atrybutem erotycznym dla mnie :). M nie ma prawa ich dotknać bo mnie normalnie aż wzdryga.

KIKOLKU tak państwowe. U nas jest 25 w maluchach w tym 2 panie, któe się wymieniają i jedna pomoc czasem dwie, więc w normie. Ale wydaje mi się jakoś mało, choc jak byłam to dzieci ładnie się bawiły i nie płakały ;-)

dziunka, Ala o mleku nie zapomniała bo zdarzyło jej się wziąć pierś do buzi, ale to raczje tak w żartach. Generalnie ona po prostu potrzebuje się przytulić, nie wiem - może potrzebuje takiej bliskości do gołego ciała bo od 3 dni muszę z nią brać prysznic :). Ale ja nie mam z tym problemu.
Za to generalnie z piersiami mam problem taki, że totalnie już nie są atrybutem erotycznym dla mnie :). M nie ma prawa ich dotknać bo mnie normalnie aż wzdryga.

Oj ja nienawidzę (ale to od zawsze) jak mi ktoś się piersi tyka. I obojętnie czy to A czy dzieci. I znowu się dziwię że tyle karmiłam:-D ale po okresie to pozwalam, a A się cieszy:zawstydzona/y::-D

Cześć :)

dziunka a od kiedy nie sprawdzają L4 ciężarnych bo moja kumpela w grudniu była w Zusie w 7 m-cu

agrafka
u nas gin w przychodni jak nie ma przeciwskazań to L4 nie chce wystawić wychodzi z założenia że prywatny jest od tego... może jak będziesz u niego na wizycie to zapytaj czy od następnej wizyty L4 by Ci nie wystawił

Tunczyki super masz córę, bardzo ładnie tam u Was a w ogóle to skąd jesteś z PL bo znajomo wyglądasz :tak:
no i 3mam kciuki za kolejnego maluszka:-)

Etna
zdróweczka

Ana dla Ciebie i dziewczynek również zdróweczka

Martolinka udanego wyjazdu

Pathanka
też nie mam pojęcia co na obiad

Polaa no co ty należy Ci się powinnaś teraz bez wyrzutów zjadać to na co masz tylko ochotę:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry